Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz ha a barátom beszélget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha a barátom beszélget még az exével?

Figyelt kérdés
Egy éve vagyunk együtt, az exe írkál neki néha, (a csaj néha nyuszinak becézi) ez szerintem elég gáz... Tudom, hogy néha összeülnek sörözni is. Nem tudom vajon le szoktak-e feküdni mikor nem tudom, nem valószínű, de szerintetek is jogosan vagyok kiakadva? Lehet, hogy még szereti?

2014. júl. 4. 10:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak jóban vannak. Szerintem a barátoddal kellene ezt megbeszélned. Elmondani neki hogy zavar ez a dolog téged
2014. júl. 4. 10:20
 2/8 anonim ***** válasza:

Megértem mindkét felet. Oké, hogy barátok maradtak és isznak egy sört, de téged meg jogosan zavar a nyuszizás.

Le kéne ülnötök megbeszélni, hogy oké, részedről maradjanak haverok, de a nyuszizás baromira zavar téged, ezt legalább a te jelenlétedben ne.

És pusztán érdeklődő hangnemben meg lehet kérdezni, hogy szex is van e, mert kíváncsi vagy és érdekel.

Ezt a kérdést viszont úgy tedd fel, hogy képes legyél elviselni ha esetleg igen a válasz, vagy látod rajta, hogy igen, még ha nemet is mond. (kizárva nincsen, nem baj ha számításba veszed)

2014. júl. 4. 10:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Az okés, hogy jóban maradtak, egészen addig, amíg veled többet foglalkozik, mint az exével.

Az viszont gáz, hogy nyuszinak hívja a csaj. Ezzel nem tartja tiszteletben azt, hogy már nem az ő párja. Engem ez zavarna.

2014. júl. 4. 10:26
 4/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy barátom nem tudja, hogy én tudok a csajról. Mármint azt tudja h tudom hogy beszélnek, de a többit nem, sem a nyusziizást sem azt, hogy sokszor dumálnak.
2014. júl. 4. 10:26
 5/8 A kérdező kommentje:
Ja és szerintem a csaj nem tudja, hogy én is itt vagyok :S
2014. júl. 4. 10:27
 6/8 A kérdező kommentje:
ja és az üzenetben láttam, hogy a csak skypeolni hívta, nem tudom abból mi lett végül.
2014. júl. 4. 10:31
 7/8 anonim ***** válasza:
66%

Semmiféle képpen nem egészséges!

Az exet hagyni kell a pics@ba. Addig nem lesz teljes a ti kapcsolatotok, amíg az ex képben van. Le kell építeni és minden jobb lesz!

Ezt tapasztalatból mondom :(

34F

2014. júl. 4. 11:58
 8/8 Szabina1995 válasza:
A múlt mindig maradjon csak a múlt!!
2014. aug. 4. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!