Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is az fb-n való irogatás távkapcsolatban nem jó?
Próbáld ki, hogy számodra melyik jobb hosszabb távon a szerelmeddel, egy élő skype-beszélgetés vagy kb 3 órás fb chatelés!
Chatelés közben lehetnek félreértések is, saját tapasztalat.
Skype közben látod a másikat, hallod a hangját, igaz nem érintheted, de ez ezerszer jobb, mint a sima chatelés, ami személytelen!
Azért az eszköz nem mindegy, ha hosszabb beszélgetést akarsz lebonyolítani a szeretett személlyel!
A chatelés időigényes, míg leírsz egy mondatot, addig lehet, hogy élőszóban már 2-3 mondatot is elmondtál!
Saját tapasztalatból beszélek, én is távkapcsiban vagyok a szerelmemmel, 200 km és mi is csak heti egyszer tudunk talizni.
De mi utálunk írni, többször is félreértéses vita alakult ki közöttünk fb chatelés közben.
A videóbeszélgetés sokkal, de sokkal jobb!! :)
És gondolom ezért kellett lepontoznod a válaszomat, mert ellentétes a tiéddel, ugye?
Mellékesen a saját tapasztalt véleményedre voltam kíváncsi, és nem arra, hogy másnak milyen, meg, hogy anyukádéknak milyen volt!
Majd ha a saját egyéni tapasztalataidat írod ide le, akkor mondd, hogy teljesen mindegy, hogy milyen eszközzel tartod a kapcsolatot a szerelmeddel!!
Mi két évig voltunk távkapcsolatban, 1500 km-re egymástól. Három-négy hetente találkoztunk néhány napra. Ha fenn akarsz tartani egy távkapcsolatot, akkor nagyon sok kreativitás és kitartás szükséges. Belföldön belül még lehet telefonálgatni vagy sms-t küldeni, de azon túl..
Sokan írták, és igaz: a skype tényleg jó. Mi úgy még társasjátékoztunk is, és néztünk közösen filmet. Esetleg írjatok egymásnak hosszabb leveleket.. Facebookon nagy a tömeg mindig, az ember nem figyel oda annyira.. Azt én sem szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!