Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tavkapcsolatban élő kedvesed, elfelejtené szüli vagy nevnapod, írnál neki egy cinikus kösz szépent?
Nem.
És miért emelted ki, hogy távkapcsiban élő? Mert ha rendes kapcsolat lenne és akkor felejtené el, akkor nem ugyanígy reagálnál rá, Kérdező? Vagy az már teljesen más??
És ha távkapcsolatban van az ember, akkor ez feljogosít téged arra, hogy pitiáner dolgokon el kezdj azzal a személlyel veszekedni, aki állítólag a kedvesed?
Fura felfogásod van, az egyszer biztos!
várnék a nap végéig és másnap frankón, mindenféle kertelés nélkül elmondanám, h nagyon rosszul esett, h megfeledkezett rólam.
Vitát nyilván nem csinálnék belőle, de "tudnám hova tenni magamban".. Nekem ha valaki fontos és szeretem akkor ilyesmiről nem feledkezek el lehet 600 dolgom és 600 km is köztünk.. Nem az ajándék a lényeg, hanem a gesztus, h képben van e, h felköszönt akár egy smssel is.
Nem.
És azért nem mert nekem nem ér az egész annyit, hogy emiatt bocsánatot kérjen tőlem. Nekem más dolgok a fontosak a párkapcsolatban.De nem vagyunk egyformák, úgyhogy megértem, ha rosszul esik.
(egy távkapcsolatban élő N)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!