Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is az fb-n való irogatás távkapcsolatban nem jó?
Figyelt kérdés
Csak hetente találkozahatunk. Hétvégén szoktunk találkozni. Hétköznap marad chat. Valahogy írás közben mindig fura érzéseim vannak. Úgy érzem olyankor nem érdeklődő. Unalma ahogy írunk. Személyes találkozás viszont mindig nagyon jó. Tényleg az fb megronthatja a kapcsolatokat, mert olyankor nem látjuk az arckifejezéseket, amiből következtethetnék, hogy mit is érez a másik ?2015. szept. 27. 18:15
11/13 anonim válasza:
# 9/10 Időpont ma 20:17 - Ha kíváncsi vagy, félig gondoltam hasznosnak a válaszodat, mert attól, hogy rád az igaz, még nem igaz mindenkire. A saját tapasztalatom az, hogy nekem mindegy az eszköz, én még azokhoz az emberekhez tartozom, akiknek ez nem szempont. Én is leveleztem még papíron, postán, és amikor netezek, akkor több dolgot csinálok egy időben.
12/13 anonim válasza:
Ahhoz képest nem csak én látom úgy, hogy a skype sokkal jobb, mint a fb-on történő levelezés.
Na mindegy.
13/13 anonim válasza:
Nekem és páromnak a skype jött be, azon tartjuk a kapcsolatot az akkor és ott van, real time, sokkal jobb szerintem/ünk. De kinek mi. Meg nekünk nincs is fb-nk, meg vagyunk nélküle. Amúgy én már 1 hónapja nem találkoztam a párommal, kicsit fura ismét távkapcsolatban, de remélem idén végleg összeköltözünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!