Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyi ideig bírnátok távkapcsolatban lenni?
Tegyük fel, hogy heti 1 találkozás van.
Hónapokig, esetleg 1-2 vagy 3 évig is?
Számokat írjatok, köszönöm. :)
*
Sokat vagy szomorú a helyzet miatt, nem látod értelmét semminek. Leküzdenéd az érzést?
Nem bírnám, valószínüleg bele sem mennék egy távkapcsolatba mostani ésszel és korral, ha egyedül volnék. De ilyen 17-18 évesen max 1-2 hónapig ellettem volna vele.
30N
Több mint 2 éve vagyok jelenleg is távkapcsiban, de a közeljövőben már össze fogunk tudni költözni.
Táv 200 km.
Heti egy nap tali pár órára, amikor mind a ketten ráérünk, akkor egymásnál vagyunk.
Ő 31, én pedig 25.
Eredetileg is mi már távkapcsiból indultunk, de engem még a suli is kötött, aminek most júniusban lett vége.
Szerintem egyénfüggő, hogy ki mennyire bírná ki, vagy mennyire szereti a párját. A szerelem, szerintem mindent legyőz és kibír, ha a felek is úgy akarják és bíznak egymásban és nagyon szeretik egymást.
25N
Én 9 hónapig voltam így és bírtam... Ekkor a volt barátom szakított velem, ráadásul nem is a távolság miatt. Azt ő is bírta.
L20
En mem birnam. Szuksegem lenne ra a mindennapokban hogy egyutt legyunk.
Nem hiszem hogy bele vagnek egy ilyen kapcsolatba! 24l
Mi mar lassan 3,5 eve vagyunk egyutt. Meg egy ev es osszekoltozunk.
:)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!