Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyi ideig bírnátok távkapcsolatban lenni?
Tegyük fel, hogy heti 1 találkozás van.
Hónapokig, esetleg 1-2 vagy 3 évig is?
Számokat írjatok, köszönöm. :)
Ez függ sok mindentől.
Előtte rendesen tudtatok találkozni, majd az egyikőtök elköltözött, abban a reményben, hogy a másik megoldja az utána költözést? Mert akkor nem hiszem, bár csak 18 évesen, de volt ilyen élményem, rendesen hazajártam, mégis kb 1 hónapig bírtuk. Talán kettőig, már nem emlékszem. Az előtt meg kb fél évig minden oké volt.
Ha viszont a fordítottja van, hogy távolból megismerted, majd beszélitek, és amúgy is tervez odaköltözni hozzád, vagy éppen te tervezed a költözést, akkor szerintem 3-6 hónapig még bírnám is a dolgot. De tovább szerintem nem, bár nem vagyok olyan helyzetben szerencsére, hogy ki kelljen próbálnom. Azt sem tudom nagyon jól kezelni, ha hétvégére hazautazom a szüleimhez, és a párom itthon marad. Együtt élünk, tehát nem mondhatni, hogy ritkán találkozunk. És egy hétvégét nem viselek jól. Szerintem a távkapcsolatokat nem nekem találták ki, így bele se mennék ilyenbe.
7 éve bírjuk. Az elején 200 km, most 800 van köztünk. Eleinte heti 1 találkozó (de akkor több nap, péntek/szombat-vasárnap), mióta külföldön van, elég változó, de ált. havi 1-2 (szintén több nap, változó, hogy mennyi).
Igazából amíg suliba jártam, addig nem jelentett túl nagy gondot, lefoglaltam magam. Most, hogy végeztem az egyetemmel kezdtem el azt érezni, hogy ez már kicsit kevés, jó lenne szintet lépni. De gondolom ha szeptembertől elkezdek dolgozni, megint jobb lesz kicsit. A végtelenségig nem szeretném húzni, nyilván így nem vállalnék gyereket, de még pár évig bírom, ha muszáj.
Ha minden jól megy, összesen 5 évet kell kibírnunk. Ebből már 2 eltelt...(4 éve vagyunk együtt) Reménykedem, hogy 3 év múlva is ugyanígy együtt leszünk és összeköltözünk :)
Mi jobb esetben havonta kétszer találkozunk, akkor is csak hétvégére. A nyár jobb, mert ilyenkor ugyebár nincs suli. 450 km.
21L
1 év volt, de az alatt többször szakítottunk.
Havonta láttuk 1mást.
Nem kizárólag a távolság miatt lett vége, de főként.
(25 évesek voltunk, mikor elkezdtük.)
én nagyon kompatibilis vagyok távkapcsolatra, szerintem ez alkati kérdés :)
Volt 3 éves kapcsolatom amikor hetente csak egyszer találkoztunk (suli és távolság miatt)
Mostani páromat már három hónapja nem láttam munkája miatt, még egy hónapot ki kell bírjak. Hozzá lehet szokni. Ha van szerelem, menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!