Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évig bírnátok távkapcsolatban a párotokkal?
Kb. 3 napig... A kapcsolat fontos része a fizikai kontaktus, legalábbis nálam.
25/N
Mi most leszünk lassan 2 éve távkapcsolatban. Vannak nehéz pillanatok, de szinte majdnem minden hétvégén együtt vagyunk. Ennek is van jó oldala. Nem unjuk meg egymást, és mindig nagy izgalommal várjuk a következö talit:)
De h meddig birnám ezt igy, nem tudom. Az összeköltözés még odébb van sajnos.
Hát évekig biztos nem, max hónapokat, ha úgy adódik.
Viiszont amikor együtt éltünk én egyetem mellett is dolgoztam, zóval a lakbért feleztük, a többit meg úgy osztottuk el, hogy mikor kinek mennyi pénze volt. Az semmiképpen nem oké, hogy majd te dolgozol ő meg éli az életét a te pénzedből egyetem mellett lehet dolgozni, az egyetemista nem gyerek már! Van akinek nincs más választása, az is megoldja valahogy. De egy heti 20 órát szerintem bárki bevállal, ha diákmunkában akkor még ráadásul vannak egészen rugalmasak is, ahol igazodnak az órarendjéhez és vizsgaidőszakban vannak engedmények...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!