Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Távkapcsolatban élők! Hol és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolatban élők! Hol és hogyan ismerkedtetek meg a párotokkal?

Figyelt kérdés
2012. szept. 17. 12:59
 1/3 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Vonaton. Láttam, hogy nagy csomagja van, segíttetem feltenni a bőröndjét, egymással szembe ültünk le beszélgettünk sokat, és egy pár nappal későbbi randin összejöttünk.
2012. szept. 17. 13:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Szintén vonaton. Kettesben utaztunk egy kupéban egy szomszédos ország fővárosába, és elég hosszú volt az út, hogy megismerjük egymást annyira, hogy találkozni akarjunk még, amikor csak lehet.
2012. szept. 17. 14:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Neten keresztül. Én adtam tudtára, hogy szimpatikus nekem és később kiderült, hogy ez fordítva is így volt, csak nem mert nekem írni, mert úgyse válaszolnék neki meg hasonlók. 2 hét után találkoztunk először, viszonylag hamar összejöttünk és már több mint 2 hónapja együtt vagyunk. L
2012. szept. 17. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!