Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban élő lányok! Ti ezt hogy viselnétek? Én hisztizem túl szerintetek?
Én ezt nem tartanám kapcsolatnak, szóval valószínűleg szakítanék...
Nem tudnék összeköltözni olyasvalakivel, akit előtte havi szinten max. egyszer láttam, és napi fél órára sem ért volna rá miattam. Ez gáz.
áhh ez nem kapcsolat :/
mi is más-más városban tanulunk, távkapcsolatban élünk, de minden hétvégénket úgy intézzük, hogy szabad legyen, hogy tudjunk találkozni. emellett hétköznapokon minden nap csetelünk a fészbukon.
amikor suliban vagyunk még olyankor is szoktunk pár üzit váltani mobil facebookon keresztül...
Nem akarlak megbántani, de szerintem a barátodnak van valaki fontosabb elfoglaltsága, minthogy veled legyen.
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de új év új lányok, ha ennyire nem keres téged, az gáz. Még a haverom is gyakrabban beszél velem, mint a barátod.
Szerintem nem lesz ez hosszú. Ne fűzz hozzá nagy reményeket.
Mi kb 1,5havonta találkozunk 2hétre (1300km). minden nap 2-3sms, kb 2naponta 1óra telefonbeszélgetés, 7végenként 2-3óra skype!
Ha fél napig nem írok, már kérdezi, hogy mi baj van?! :)
ez csak kifogás...én is egyetemista vagyok és nem szakadok meg a tanulástól...ezt mindenki tudja hogy itt nem úgy megy, hogy állandóan tanulni mert másnap doga mint a közép suliban...ha annyira akarná keresne téged rendszeresen, mert megoldható...(értem ezt telefonra és hasonlókra)...szerintem meghalt a kapcsolatotok, talált vagy kiszemelt magának valakit a suliban...
bocs a nyers fogalmazásért, de én így látom...
N23
tudod ami nem megy, nem kell erőltetni...
én is szeretem a tejet...de nem ihatok, mert sz@r a gyomrom tőle...így nem iszom...ennyi
N23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!