Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban jártasok! Mennyi ideig bírtátok az ingázást?
6 év alatt még nem költöztetek össze???
Egyébként milyen időnként találkoztok? A heti találkozó elég sok pénzt felemészt ilyen távon.
185 km választ el minket. Igen sok pénzt felemészt, de inkább nem eszek, csak hogy láthassam. 4,5éve vagyunk együtt, 2éve ingázok. Most ő is tovább fog tanulni, sajnos levelezősön... ami azt jelenti hogy szombaton fog suliba járni Pestre...amikor én épp hogy haza tudnék menni. Nem tudom, hogy fogunk tudni találkozni, de valahogy úgy is megoldjuk, mert nagyon szeretjük egymást.
20/L
3. vagyok.
Egy idő után "hozzá lehet szokni". Pontosabban megtanulod kezelni a helyzetet és akkor könnyebb lesz, de sose lesz egy álom.. :/
Mit sértődsz meg? Köszi a választ, de azért írtam oda, hogy a többiek tudják mire vagyok kíváncsi.
Aki 10 évet írt... Más akkor is megunja ha nincs köztük távolság. :)
Érdekes módon még olyan választ nem kaptam, hogy viszonylag rövid időn belül vége lett kifejezetten a távolság miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!