Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Távkapcsolatban élő lányok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolatban élő lányok! Ti is pityeregtek picit elbúcsúzáskor?

Figyelt kérdés

Sajnos mi elég messze vagyunk egymástól, így sajnos csak hetente, kéthetente tudunk találkozni. Pár hónapja vagyunk együtt. Tegnap sikerült először elsírni magam. Annyira rossz volt eljönni, majd megszakadt a szívem. És két hétig nem is nagyon tudunk most beszélni se :( Viszont utálok mások előtt sírni. Eddig nem is sikerült sose, még temetésen se. Most meg... tisztára szégyellem magam. Nem akarok több ilyet, mit tegyek ellene?

20/L

2012. júl. 5. 18:08
 1/7 anonim ***** válasza:
ez teljesen normális :) nem kell ellene tenned semmit.
2012. júl. 5. 18:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Exemmel 2 évig voltam távkapcsolatban minden egyes búcsúnál én rendesen bőgtem. Nagyon ritkán tudtunk találkozni ezért fájt nagyon :) Szerintem nem ciki ha kimutatod az érzelmeidet.:)
2012. júl. 5. 18:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát... Az én helyzetem ennél SOKKAL rosszabb. 271km-re van tőlem a párom, 1 évben kb. 2x 1 hétre tudunk találkozni, nagyon sokat sírok emiatt, de 2 éve együtt vagyunk már, jól bírjuk így is a körülményekhez képest.
2012. júl. 5. 18:28
 4/7 A kérdező kommentje:
Utolsó, hogy hogy ilyen ritkán találkoztok? Mi is 250 km-re vagyunk egymástól, de meg tudjuk oldani 1-2 hetente.
2012. júl. 5. 21:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Én az utóbb 2 búcsúzáskor tudtam tartani magam, mivel úgy mindkettőnknek sokkal nehezebb. Köztünk 1250 km van, 8 hetente találkozunk, olyankor 1 hétig van itthon.
2012. júl. 7. 18:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is szoktam. 500 km, 3-4 hetente találkozunk.

Ezt nem kell szégyellni...még pszichoszomatikus tüneteid is lehetnek, ha ennyire magadba fojtod az ilyen természetes érzelmi megnyilvánulásokat. Nincs a sírásban semmi szégyen.

Számomra az a szégyenletes, ha valakinek nincsenek érzelmei.

20/l

2012. júl. 7. 22:53
 7/7 anonim ***** válasza:
mi 220 km-re vagyunk egymástól, kéthetente tudunk összehozni találkát. nekem általában sikerül tartanom magam, persze szomorkodok, max pár könnycsepp. a barátom előtt csak egyszer sírtam picit, de akkor törött lábbal feküdtem itthon, és tudtam, hogy az elkövetkezendő két hét sokkal hosszabbnak fog tűnni és lassabban telik majd mint normálisan. szerintem gondolj arra, hogy egy hét vagy kettő és megint együtt, próbáld pozitívan felfogni, de az sem gáz szerintem, ha lát sírni.
2012. júl. 17. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!