Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, akik távkapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akik távkapcsolatban vagytok a szerelmetekkel! Hogy bírjátok? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Szívesen beszélgetnék valakivel, aki hasonló cipőben jár, mint én. Olyan magányosnak érzem magam és a barátaim többsége is mind a párjával van, főleg most nyáron..

Az én kapcsolatom 13 hónapja tart és boldogok vagyunk, nagyon passzolunk, közös a jövőképünk is, azaz összeköltözés remélhetőleg ebben az évben. Csak amíg nem tudjuk megvalósítani addig kell kibírni. Nagy a szerelem és ez ad erőt és kitartást mindkettőnknek :)

130 km választ el minket és általában 2 hetente 2 napot vagyok együtt a párommal, de van mikor kicsit többet vagy gyakrabban. Beszélgetni interneten vagy telefonon mindennap szoktunk pár órát.

Nagyon szeretnék beszélgetni sorstársaimmal..

22/L

2012. júl. 4. 02:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez jó:)))))))))))
2012. júl. 4. 02:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem dobd ki.
2012. júl. 4. 06:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Köztünk kb. 100 km van, 4 hónapja vagyunk együtt. Valamennyire hasonlókat tudok elmondani, amit leírtál. Engem bevettek egy telefonos családi csomagba, így bármikor ingyen beszélünk, naponta többször beszélünk, munka előtt, munka után, munka alatt, mikor hazaértünk, aztán csak úgy és lefekvés előtt :D stb.

ennyi idő alatt megszoktuk, hogy csak hétvégén találkozunk, azonban nekünk is kevés ez. ha nem lennének anyagi problémái a családunknak, akkor rég itt lenne mellette, Pesten.

Néha engem is elfog a magány érzete, de olyankor elnézegetem az eddigi közös képeinket :)

21L

2012. júl. 4. 07:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Mi 1.5 éve voltunk együtt mikor elkellet mennie már majdnem együtt éltünk 130km van köztünk.Első 3 hónapban nem ott volt ahol most na az egyenesen csoda volt,h túléltük...Mindig mellete voltam mindenben csak nagyon sok minden összejött(sokan azt mondták,nekik 10-20 évre elég lett volna ami velünk pár hónap alatt történt) akkoriban és teljesen összeomlottam,h egyedül vagyok.Nála is rossz helyzet volt.Pénteken későn jött vasárnap kora délután ment.....Nem tudtunk igazán beszélni csak napi 5percet....

Utána átkerült a mostani helyére és lenyugodtak a kedéjék,most már sokat tudunk beszélgetni rengeteg szabija van,hétfőn megy vissza.Kevesebb csapás ér minket.Elég jól elvagyunk tervezem,h odaköltözök én is.

2012. júl. 4. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!