Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Távkapcsolatban jártasok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolatban jártasok! Mennyi ideig bírtátok az ingázást?

Figyelt kérdés
Legalább 100km távolság esetében mennyi idő után döntöttetek úgy, hogy anyagilag és idegileg sem bírjátok az ingázást?
2012. aug. 27. 12:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

1,5 év volt, 250 km, egyetem miatt. Ő nem bírta, hetente, vagy kéthetente tudtunk találkozni. Szünetekben, nyáron pedig otthon kb 10 percre laktunk egymástól. Ő mondjuk egyszer sem ingázott miattam, anyagiak miatt. Én ezt elfogadtam, csak szakítás után baromi rossz volt azt az érvét hallani, hogy 'nem voltunk elég időt együtt ahhoz, hogy nekem megérje tovább folytatnom'. A költözést pedig meg sem próbálta...

23L, 21F

2012. aug. 30. 18:15
 12/16 anonim ***** válasza:

én 1,5 éve vagyok a párommal. Ő folyton külföldön van, és elég kevés időt töltünk együtt, de jobban szeretem, mint bárkit eddig. De 7 hónap után ideköltözött úgy mond. Ami azt jelenti hogy mikor haza jön akkor hozzánk jön.

De lehettek ti minden nap együtt, ha nem tudjátok értékelni az együtt töltött időt, akkor semmit se ér. Nehéz a távkapcsolat, de ha valakit igazán szeretsz, akkor megéri.

2012. szept. 1. 11:19
 13/16 anonim ***** válasza:

Mi már egy éve vagyunk egyutt, mar az elején tudtuk , hogy nem lesz konnyu , mert én másik orszagba lakom. keveset látom, általában en jarok hozzajuk, ez szokott nemi veszekedést is hozni.de nagyon szeretem,A távkapcsolatban sokkal tobb komunikaciora, megertesre es szeretetre van szukseg mint az elo kapcsolatban, (ahogy en tapasztalom) .és most egy ev utan osztondijban reszesultem az egyetemen és oda megyek tanulni ahol a párom tanul. ez most egy teljesen uj lesz szamunkra , eddig csak havonta lattuk egymast. es sokszor elkellet torolni a talalkozast. remelem így is jól megleszunk. aki tavkapcsolatban él nagyon sok kitartast, rengeteg szerelmet, megértést kívanok , és tegyetek így a másik felé.

Becsüljétek meg barátotokat/ barátnotoket :)

2012. szept. 1. 12:49
 14/16 anonim ***** válasza:
ja es 20 lany :)
2012. szept. 1. 12:50
 15/16 anonim ***** válasza:
Ez is pozitív sztori lesz.:) Mi 250 km-re élünk egymástól és 2 éve vagyunk együtt. Ami biztos, hogy még 2 évig bírnunk kell (suli miatt), utána tervezünk összeköltözést. Egyelőre minden rendben, valahogy megszoktuk, hogy csak 2hetente találkozunk (nyáron többet), meg naponta 1-2 órát beszélünk. 24L és 26F
2012. szept. 8. 15:54
 16/16 anonim válasza:
Mi 4 éve bírjuk. Most vettünk közös lakást, eljegyzés is volt, lassan költözünk. Persze nem volt mindig minden tökéletes, és tudni kell belátni azt is, ha esetleg nem éri meg a fáradságot a kapcsolat.
2013. jún. 13. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!