Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire nagy bün, hogy covidos karanténosként nem kapott tölem a barátnöm ajándékot Valentinra?

Figyelt kérdés

Sajnos tényleg beteg vagyok, magas lázzal, stb. Covidos matricával a futár se jön ki hozzánk, max a szomszédnak adja át a csomagjainkat, így virágot rendelni se tudtam volna.

A barátnömmel együtt élünk, elöbb hallottam hogy sír. Azt vágta a fejemhez hogy legalább rendeltem vola neki virágot, de neki semmi sem jár. Ö csak azt nézheti, hogy a közösségi oldalakon az ismerösei miket kapnak ezen a napon.

2021. febr. 14. 08:02
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
56%
20as vagyok. Én a helyében azon pörögnék, h hogyan segíthetnék neked, hogyan gyógyulhatnál meg hamarabb. Pont a stressz az, ami ilyen esetben sokat tud rontani az állapotodon. Szerintem tényleg nem téged szeret, csak a barátnő státuszt.
2021. febr. 14. 12:05
 22/24 anonim ***** válasza:
59%
Ő biztosan készült Neked valami szép meglepetéssel. Kíváncsian várjuk, hogy mi az? :)
2021. febr. 14. 12:12
 23/24 anonim válasza:
46%
Sajnos mar a Valentin napot is nonapkent kezelik a nok. Nekik KOTELEZO jelleggel vegyen ajandekot a ferfi, mig ok szarnak bele.
2021. febr. 15. 08:42
 24/24 A kérdező kommentje:
Eleg rosszul esett hogy sokan kamunak titulaltak. Nincsenek barataim akik segitenenek. A futar igen is nem hozza ide az ajtoba a cuccokat mert a hulye haz miatt eltevednek folyton es eleguk van. Fogjak es kinthagyjak a cuccokat a kapura felakasztva. Loptak mar igy el tobb csomagot sajnos. A kajaert o megy el most hogy en nem tudok. Meg mindig lazas vagyok, mar a gyorsteszt pozitiv lett, a masik eredmenyet meg varni kell. Lehet hogy kitalalhattam volna igy is meglepetest, abban igazatok van, hogy eddig minden evben ugy voltam, hogy aznap eleg elmenni venni valamit vagy elozo nap lefoglalni egy helyet valahol (szokott hely lenni!)
2021. febr. 16. 08:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!