Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nagy bün, hogy covidos karanténosként nem kapott tölem a barátnöm ajándékot Valentinra?
Sajnos tényleg beteg vagyok, magas lázzal, stb. Covidos matricával a futár se jön ki hozzánk, max a szomszédnak adja át a csomagjainkat, így virágot rendelni se tudtam volna.
A barátnömmel együtt élünk, elöbb hallottam hogy sír. Azt vágta a fejemhez hogy legalább rendeltem vola neki virágot, de neki semmi sem jár. Ö csak azt nézheti, hogy a közösségi oldalakon az ismerösei miket kapnak ezen a napon.
8-as vagyok. Hát, a kiegészítésed alapján tényleg a barátnőd a gáz. Ha tudnám a páromról, hogy többször volt tüdőgyulladása és megvan az esélye a covid súlyos lefolyásának, a valentin-napi ajándék lenne az utolsó dolog, ami érdekel, és azzal foglalkoznék, hogy minél kevesebb stressz érje, hogy minél könnyebben megússza...
Más helyzetekben is ennyire mentes az empátiától vagy csak most?
#9:
Bocs, de én még mindig úgy veszem, hogy egy ordas nagy kamu.
Ezek szerint szépen előre felkészültél, hogy ettől eddig koronás leszel, és bevásároltál előre minimum 20 napra. A 10 nap karantén ugyanis csak irányadó. A szomszéd család majdnem 3 hétig volt karanténban, mire negatív lett a tesztjük, és mehettek szerteszét. A kislány asztmás, lehet, hogy ezért is húzódott el.
Gondolom, enni azért csak szoktatok. Vagy azt se? Azt se viszik házhoz? Hogy is van ez?
Mondjuk érdekes, ha a legjobb barátod se tudja, hogy melyik ajtó a tiétek, de hát nem lehet minden kamut rendesen kidolgozni.
A lényeg, hogy a Valentin nap miatti női hisztit lehessen szidni.
A parom volt covidos, nemreg kerult ki a karantenbol. Minket cseppet sem erdekel, hogy masok mit csinalnak. Kulfoldon elunk, itt hatalmas ho esett, igy ma teszunk egy nagy setat. Ennyit a Valentin naprol..
A parod pedig hisztis! A leggazabb, hogy latszik rajta, hogy az zavarja, hogy most nem tud mivel villogni a nagykozonseg elott...
És az ilyen magamutogató műcsajoknak barátjuk van...
A normálisabbja meg nem kell senkinek, mert nem könnyen dugható.
Bár én nő vagyok, de ha a helyedben lennék tuti felpofoznám a csajt, pedig nem vagyok az erőszak híve. Már csak olvasni is szörnyű volt, hogy le sem szarja, ha megdöglesz, csak a villogás legyen meg instára. Lázasan engem rohadtul nem érdekelne a hisztije, menjen szépen vissza az anyjához. Nem is értem miért vagy együtt egy ilyen empátiamentes, hisztis p1cs4val.
U.i. Amikor mi elkaptuk a covidot én ápoltam, amíg nem lettem én is lázas, majd fordítva. Még karanténban voltunk, de már felgyógyulva mikor szülinapja volt, rendeltem egy tortát neki. De ha akkor még lázasan feküdtem volna, le sem szarja, hohy nem adok neki semmit, csak gyógyuljak meg. Ilyen egy felnőtt, kirakatmentes kapcsolat...
A barátnőd nem a személyed miatt van veled, nem téged szeret, csak azt, h tud képeket feltölteni arról h neki van pasija aki viszi ide-oda és jajj majd így biztosan féltékenyek lesznek az ismerősei. Bárki helyettesíthetne téged, akivel lehetne villogni. Szánalmas, tuti dobnám. Most mutatta meg, h mennyit érsz neki.
Valentin nap hagyjuk már... 8 éve vagyok együtt a párommal, sosem ünnepeltük, ellenben hétköznapkkon gyakran kedveskedünk egymásnak és fordítunk maximális figyelmet a másikra. Ez nem a szerelmesek ünnepe, csak egy biznisz a virágboltosoknak stb...
25N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!