Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire nagy bün, hogy covidos karanténosként nem kapott tölem a barátnöm ajándékot Valentinra?

Figyelt kérdés

Sajnos tényleg beteg vagyok, magas lázzal, stb. Covidos matricával a futár se jön ki hozzánk, max a szomszédnak adja át a csomagjainkat, így virágot rendelni se tudtam volna.

A barátnömmel együtt élünk, elöbb hallottam hogy sír. Azt vágta a fejemhez hogy legalább rendeltem vola neki virágot, de neki semmi sem jár. Ö csak azt nézheti, hogy a közösségi oldalakon az ismerösei miket kapnak ezen a napon.

2021. febr. 14. 08:02
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
92%
Jesszus...
2021. febr. 14. 08:04
 2/24 anonim ***** válasza:
89%
Mi lenne ha egy NŐvel jönnél össze egy taknyos helyett?
2021. febr. 14. 08:09
 3/24 anonim ***** válasza:
81%

Jajj buhum buhumm, szegenyke nem tud instara kepet loni mert a baratja haldoklik mellette....

Baszd ki a csajt az utcara a cuccaival egyutt, legalabbis en ezt csinalnam, ha nem menne rendort hivnek. Aztan majd azt tegye ki instara

2021. febr. 14. 08:09
 4/24 anonim ***** válasza:
79%
Hogy mi?? Ez komoly, ember? Még ha nem beteg volnál, csak tünetmentes pozitív, akkor kitalálhatnál neki otthoni romantikus programot, szívecskés palacsintával meg tükörre írt szerelmes üzenettel meg erotikus kincskereső térképpel, szexi kuponokkal, stb. (bocs ha nem elég "romcsy" 🤯😄), DE így, hogy beteg vagy, magas lázzal és ő azon vernyákol, hogy az instap.csák meg a fb kirakatvilágában pózoló ismerősei mekkora csokrokat, ékszereket, ünnepi giccsparádét posztoltak, az pont megerősítene abban, hogy soha jobbkor nem jöhetett ez a nyamvadt betegség.
2021. febr. 14. 08:11
 5/24 anonim ***** válasza:
90%
Adj a hisztis csajodnak koronát.
2021. febr. 14. 08:18
 6/24 anonim ***** válasza:
90%
De, jár neki is valami. Csak azzal nem fog instán elbüszkélkedni.
2021. febr. 14. 08:22
 7/24 anonim ***** válasza:
77%

Igazából te ismered a barátnődet. Ez az első Valentin nap együtt, vagy miért ekkora meglepetés, hogy neki ez egy fontos nap?

Amúgy meg sejtelmesen mosolyogj, hogy még csak fél kilenc, ma még bármi megtörténhet. Aztán sutyiban a klotyón ülve rendelj gyorsan valamit, mondjuk egy csokrot.

Karantén matricával kiteszik az ajtó elé, no kontakt, és persze kártyával kell fizetni. De nem megoldhatatlan.

Esetleg egy legjobb haver, aki visz egy bonbont, csak bekopog és az ajtó elé teszi, te meg majd megadod.

2021. febr. 14. 08:27
 8/24 anonim ***** válasza:
66%

Itt mind a ketten hunyók vagytok, bár a barátnőd viselkedése elég vállalhatatlan. Szerintem nem hónapok óta vagy covidos, két hete is készülhettél volna neki akár valami aprósággal. Másrészt, annyit is lehetett volna mondani, hogy boldog valentin-napot, és sajnálom, szívem, most így nem tudtam venni semmit, pedig akartam x dolgot, de majd ha meggyógyultam, bepótoljuk. Ezzel megvan a gesztus, és ha ezzel is elégedetlen, akkor csak villogni akart volna a barinőknek.

Másrészt egy felnőtt embernek rohadtul nem így kéne kifejtenie, hogy baja van, főleg nem a lázas beteg párjának. Gondolom, ő is feszült most ebben a helyzetben, talán ő sem mehet sehova, jobb esetben miattad is aggódik, de ezt sem rajtad kell levernie. Meg azért az, hogy azt mondja, nézheti, hogy a barátnői mit kapnak a közösségi médián...

Szóval neki kicsit össze kéne kapnia magát, és megtanulni kommunikálni a másikkal, de te is lehetnél figyelmesebb ennél, főleg ha együtt éltek, akkor tudhatnád is, hogy fontos neki. Üljetek le megbeszélni.

2021. febr. 14. 08:33
 9/24 A kérdező kommentje:
Igazából most a betegséggel voltam elfoglalva, ma jutott eszembe hogy ünnep van. Magas lázzal, hidegrázással, köhögéssel vagyok. Többször volt tüdögyulladásom így rettegek hogy bármikor lélegeztetöre kerülhetek. Az ágyból kikelni is nehéz most. Hívtam egy céget elöbb, az elsö kérdés a covidra vonatkozott de már amúgy se vettek fel megrendelést, csak ha elmegyek érte. Nem hozták volna ki. Ajtó elé nem igazán lehet itt semmit letenni mert nagyon idióta 6 lakásos házban lakunk ahol nem egyértelmü hol a bejárat (napi probléma van ebböl) De nem is kifogást akarok találni. Felköszöntöttem amúgy és mondtam hogy vegyük úgy nem ma van és bepótoljuk.
2021. febr. 14. 08:36
 10/24 A kérdező kommentje:
Ez sem volt jó neki, mert ami ma van az ma van.
2021. febr. 14. 08:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!