Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőmnek nyűg a baba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmnek nyűg a baba nevelés, jogos ha nem akarok vele tovább együtt lenni?

Figyelt kérdés

Egy hónapos a babánk, viszont azt látom a páromon hogy szinte szenved hogy foglalkozni kell a babával... Ma is leszidta szegényt reggel mert sírni kezdett, néven hogy ő aludni akar nem gyereket etetni.

Én dolgozok , főzök,takarítok neki csak annyi a dolga hogy a babával legyen délelőtt mert délután már én is otthon vagyok.

Viszont nagyon kezd elegem lenni a viselkedéséből. Már azon is elgondolkodtam hogy megkérem hogy költözzön haza ha ennyire nem szereti a saját gyerekét. És hagyjuk békén egymást....

Én 32 férfi vagyok párom pedig 29 éves.

2021. febr. 11. 05:56
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
100%
De ha a te gyereked, es tenyleg igy van, akkor a gyereket magara hagyod ezzel az anyaval, es ot is bunteted?
2021. febr. 11. 13:57
 52/60 anonim ***** válasza:
74%
Szülés utáni depresszió. Ez is lehet az oka a viselkedésének. Vidd el pszihológushoz. Ha nem ez a baj akkor van lehetőséged dobbantani gyerekkel együtt!
2021. febr. 11. 14:51
 53/60 anonim ***** válasza:
91%

4 hét. Emlékszem rá, pokol volt.

Ebből amit leírtál, nem lehet messzemenő következtetéseket levonni. Lehet, hogy a barátnőd egy idegbeteg őrült, aki éhezteti a gyereket, de lehet hogy csak egy frissen szült fáradt roncs, mint szülés után szinte mindenki, és csak a frusztrációját adja ki magából azzal, hogy kiabál. Olyan dolgokat, amik nem szépek, igen. Aztán kiveszi a gyereket a kiságyból és megszoptatja.

Egy újszülött az idő többségében nem cukin gügyög, mint a reklámokban, hanem minimum nyekereg valamiért. A negyedik hét még brutálisan nehéz. Hányszor éreztem úgy, hogy k***ára nem érdekel mi baja, csak hallgasson el végre, mert szétrobbanok, hányszor éreztem úgy, hogy ha nem aludhatok egybefüggően 4-5 órát, egyszerűen meg fogok halni... 2 hónapig szinte naponta sírtam el magam a tehetetlenségtől és a kimerültségtől. És amikor csendesen aludt, vagy csak nézett a gyönyörű szemével, az a gyűrött, kínzott árnyékom, amivé váltam úgy érezte, sosem látott még ilyen csodálatosat, és sosem akarom, hogy bántódása essen.

És emlékszem arra, mikor nyugodtan elmosogatni vagy egyedül elmenni boltba olyan volt, mint egy vakáció, bizony :).

Hónapok alatt, lassanként jobb lett. Imádom a "kis mazsolámat". Nem vagyok rossz anya. Néha tényleg azzal segítesz többet, ha a gyereket veszed át a háztartás helyett. Kérdezd meg, mire lenne szüksége, mivel tehetnéd neki könnyebbé. Jó az is amit most csinálsz, de lehet hogy ő nem ezt kérné. Mindenesetre várjál még ezzel a kidobás dologgal, főleg ha olyanok, akik jól ismernek titeket és a helyzeteteket, nem osztják a véleményed.

2021. febr. 11. 14:56
 54/60 anonim ***** válasza:
75%

Hú, én is emlékszem az első mosogatásra... majdnem elbőgtem magam, hogy végre újra önmagam vagyok:)

Az első letotyogás a boltba a kisfiam 1 hetes korában történt. 20 deka sajtért mentem le. Sosem feledem azt sem:)

2021. febr. 11. 16:04
 55/60 anonim ***** válasza:
80%

Fáradt, kimerült és új az anyaszerepben. Erre nem az a válasz, hogy kidobod!

Az hogy kiabál a picivel egyértelműen mutatja, hogy az ereje és türelme végén van, miért nem kérdezed meg tőle, hogy hogyan tudsz neki segíteni ahelyett hogy magadat sajnálod?

2021. febr. 11. 17:26
 56/60 anonim ***** válasza:
9%
Régen a nők megszültek a mezőn EGYEDÜL!!!!!!És felneveltek több gyereket akikből mára normális ember lett sőt...Persze könnyű mindent a szülés utáni depresszióra fogni meg hogy úristen szültem egy gyereket akkor én vagyok a világ közepe.Szánalmasak az ilyen nők és nőként irom én szültem három gyermeket annak idején fel is neveltük mindhármat mégse állitott nekem szobrot senki.Minek is kéne b@szdmeg.Jaaa felelősség kérdező?Hát igen amikor gyerek kellett a párodnak gondolhatta volna hogy ez életetek végéig aggódás felelősség de a legboldogabb legjobb dolog az életben.Ja hát Ő neki nyűg a gyerek mert depressziós bla bla bla.Szerintem csak lusta az anyai ösztön nincs meg benne.Majd mindjárt megsajnálom másnak is nehéz de a te párod egy szégyen mint "anya"
2021. febr. 11. 19:03
 57/60 anonim ***** válasza:
23%
Kérdező itt senki nem fog neked igazat adni tisztelet a kivételnek.Mert itt mindenki szuper anya és az ő férjük is persze tökéletes aki ledolgozik 18 órát milliókat keres hazamegy fürdet a másik kezével vacsorát főz plusz pelenkázik😅
2021. febr. 11. 19:10
 58/60 anonim ***** válasza:
73%

A nagy cuccot!

Le kellene dolgozni a 8 órát(mint a legtöbb ember), hazamenni, átvenni a gyereket, pelenkázni, játszani vele, addig a feleség megfőz, majd közösen esznek, aztán a feleség játszik egy sort, amíg a férfi mosogat, majd a férfi fürdet, amíg a feleség pihen, majd a nő altat, amíg a férj pihen, ha a gyerek elaludt mehet a szex(6hét után).

Tök korrekt!

2021. febr. 12. 07:05
 59/60 anonim ***** válasza:
0%
Legjobb helyen tetted fel a kérdést. :D
2021. febr. 12. 11:55
 60/60 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező, a párodnak szerintem gyermekágyi depressziója van, ami KOMOLY kórkép!

Ő nem tud róla, viszont kárt tehet magában vagy a gyerekben is - ezek az anyák fojtják vízbe a síró babát. Ez mentális betegség, amit a terhesség-szülés alatti-utáni hormonsokk vált ki az arra hajlamos embereknél.

Ahelyett, hogy elhagyod, kérj szaksegítséget, és valahogy "rángasd el" egy jó pszichológushoz.

2021. febr. 13. 17:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!