Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőmnek nyűg a baba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmnek nyűg a baba nevelés, jogos ha nem akarok vele tovább együtt lenni?

Figyelt kérdés

Egy hónapos a babánk, viszont azt látom a páromon hogy szinte szenved hogy foglalkozni kell a babával... Ma is leszidta szegényt reggel mert sírni kezdett, néven hogy ő aludni akar nem gyereket etetni.

Én dolgozok , főzök,takarítok neki csak annyi a dolga hogy a babával legyen délelőtt mert délután már én is otthon vagyok.

Viszont nagyon kezd elegem lenni a viselkedéséből. Már azon is elgondolkodtam hogy megkérem hogy költözzön haza ha ennyire nem szereti a saját gyerekét. És hagyjuk békén egymást....

Én 32 férfi vagyok párom pedig 29 éves.

2021. febr. 11. 05:56
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
74%

Menj el te gyesre.

"Csak" otthon kell lenni a babával.

2021. febr. 11. 08:16
 22/60 anonim ***** válasza:
68%

Ő menjen 3 hétre a kisbabája mellől?

Amúgy hol írta a kérdező, hogy délután ő babàzik?? Mert szerintem sehol, délután ő takarít!

Kikérem magamnak az öreglányt, 28 éves egyedülálló anya vagyok(és voltam), és tudom milyen ha mindenki csak az észt osztja, de senki sem segít!

Ez is mekkora marhaság, hogy hagyja ott a frissenszületett babát hàrom hétre és szülés után menjen dolgozni! Alig tudtam sétálni szülés utáni napokban, nemhogy dolgozni.. ez a hozzáállás mindent elárul a kèrdezőről!

Ki kellett volna venned 10 nap szabit és vele együtt ellátni a babàt, nem a háztartást! A babàt! Pontosan tudod, hogy az a nagyobb “teher”! A folyamatos nyugtathatatlan sírást elviselni, megvárni, amíg eláll úgy, hogy nem tehetsz semmit, mert se nem éhes, se nem kakis, se nem érdeklik hangok, érintések, ringatás, egyszerűen valami rejtélyes baja van, amire nem tudunk rájönni, és csak sír..

Rohadt nehéz volt lelkileg(is).

Meg hogy gondoltad kit vesznek vissza 3 hét melóra? Meg amúgyis szülés utáni munka?

Neki napi! segítség(de ugye ez marhaság, mert ha az apa foglalkozik a gyerekével nem segítségnek kellene hívni, hanem normálisnak) kell! Mondom, cseréljetek, te nyugtatgatod a síró babát, ő meg elmosogat(vagy pihen, miután gondolom minden este ő kel a kicsihez és csak pár napja szült(talán császárral)) még a hat hetes regeneráció sem volt meg!

Kész vicc!

És ebben még nem játszik a szülés utáni depi sem, ezek teljesen normális és helyénvaló érzések szülés után kimerülten, a tehetetlenséget a kétségbeesés és a düh követi mindenkinèl!

Az is durva, hogy ahelyett, hogy a saját gyerekedről gondoskodnál, mikor a másik szülő fáradt, kimerült, te inkàbb szakítanál és undorodsz tőle, a gyereket meg ki látja majd el? Anyukád?

2021. febr. 11. 08:16
 23/60 anonim ***** válasza:
87%

Én pl. a gyes alatt mosott szr voltam. Remegve mentem vissza dolgozni, felnőtt emberek közé, kipihenni magam mentálisan.

Egy gyerekem van, több nem lesz.

2021. febr. 11. 08:17
 24/60 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező, a barátnődnek pszichológusra van szüksége, ha nem akarod, hogy tragédia legyen a vége. Nagy valószínűséggel szülés utáni depresszióban szenved a barátnőd. Ez nem valami úri huncutság, ez egy nagyon veszélyes betegség, ami ha kezeletlenül marad, életekbe kerülhet.

Ha traumatikus volt a szülés, azt mindenképpen fel kell dolgozni. Ha kapott mesterséges oxitocint, azzal beavatkoztak a hormonháztartásába, és be tud kavarni a kötődés kialakulásába. (Császármetszés után szinte mindig adnak, hogy a méh elkezdjen visszahúzódni.)

Elhiszem, hogy nehéz most neked. Tarts ki, sok pár átesik ezen. Ha megfelelő segítséget kap a barátnőd, rendeződni fog ez az állapot.

2021. febr. 11. 08:24
 25/60 anonim ***** válasza:
63%

Jajj bazzeg, most olvastam, hogy a munka és a háztartás után remegve menne vissza babàzni! Nagyon röhögök! A felnőttek mind visznek háztartást, mind dolgoznak és rohadt kellemes! Tudod mi a rohadt nehéz? Ha folyamatosan üvöltenek segítségért, te meg nem tudod hogy segíts! Mindezt éjszaka is!! Ez a gyerek első 6 hónapja!

Van gyereked?

Amúgy sehol sem írta a kérdező, hogy délután foglalkozna a saját gyerekével, másold már be, hol írta, hogy eteti, altatja, fürdeti, nyugtatja délutánonként!! Csak azt írta, hogy akkor ér haza, mivel ő viszi önfeláldozóan(készvicc) az egész háztartást, a feleségnek meg csak a baba a dolga, gondolom munka után elmosogat, visz valami kaját, rámosolyog a babàra és rendrakás közben nézi, ahogy a feleség idegösszeroppanást kap a nem alvástól és a kimerültségtől, a pszichés tehertől!

De neeem, ő szépen összeszedi a zoknikat, ahelyett, hogy àtvenné a gyerek körüli feladatokat, hogy a feleség rakjon be inkábbegy mosást. Pláne ha még érezteti is, hogy a feleség rossz anya, ha 0-24ben kimerül idegileg, frissenszülve a gyereksírástól..

2021. febr. 11. 08:24
 26/60 anonim ***** válasza:
17%

Jajj hagyjuk màr a depit!

Van egy férje aki leterheli és hibáztatja, most szült és van egy újszülöttje, akit csak ő gondoz!

Nem írja a férj sehol, hogy délután átveszi a gyereket, azt írja délután ér haza!

Ezek normális reakciók a feleség részéről, ha ilyen surmó a pasi, biztos van benne bizonyítási vágy is, amit a rossz kapcsolata rátett, ezért is frusztrált!

2021. febr. 11. 08:27
 27/60 anonim ***** válasza:
25%

Én mindig csak lesek ezen az oldalon, hogy vannak nők akiknek így ki van nyalva a P*csaja, és még a válaszokban is az köszön vissza hogy ez is kevés...

Itt mindig az a norma,hogy a férfi munka után vegye át a gyereket, hogy a nő pihenhessen, de nem értem, hogy akkor a férfi mikor pihen? A munkahelyen? Ezek a nők nem dolgoztak előtte? Persze segítsen a férfi is, de az ő fáradtsága nem számít?

2021. febr. 11. 08:28
 28/60 anonim ***** válasza:
54%

22 évesen szültem, akkor is így gondoltam, akkor 22 éves gyerekes öreglány voltam?

Kérdező írd már le, hogy te átveszed tőle a gyerekkel járó feladatokat DÉLUTÁN? Tehát etetsz, játszol, fürdetsz, pelusozol, öltöztetsz, altatsz?

2021. febr. 11. 08:30
 29/60 anonim ***** válasza:
90%

Sok oka lehet. Igen, létezik szülés utáni depresszió, ennek egyik legdurvább esete volt, amikor a nő mondta, hogy nem bírja a gyerekek ellátását, s depressziós lett, de azért a pasi akart még gyereket, meg is lett... s két évvel később mind a négy gyerekét megölte.

Szóval komolyan kell venni - a kérdés az, neki mi lenne jó. Tudom, a semmi. De mit csinált előtte szívesen, mi töltötte fel, stb.

Van még segítségetek? Használd ki: két óra kettesben, akár csak összebújva filmet nézni - lehet ennyi kell, hogy regenerálódjon, s ne menjen mélyebbre.

(Bár nem akarnék gyereket barátnőtől, csak a feleségemtől, de) legyen kerete annak is, hogy ketten vagytok! Szóval ez lehet neki erőt adó. S igen, a kicsi gyekere kis gond... a nagy gyerek meg sokkal több energia...

2021. febr. 11. 08:30
 30/60 anonim ***** válasza:
83%

"megkérem hogy költözzön haza ha ennyire nem szereti a saját gyerekét. És hagyjuk békén egymást...."

Oké. És mi lesz a gyerekkel?

2021. febr. 11. 08:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!