Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőmnek nyűg a baba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmnek nyűg a baba nevelés, jogos ha nem akarok vele tovább együtt lenni?

Figyelt kérdés

Egy hónapos a babánk, viszont azt látom a páromon hogy szinte szenved hogy foglalkozni kell a babával... Ma is leszidta szegényt reggel mert sírni kezdett, néven hogy ő aludni akar nem gyereket etetni.

Én dolgozok , főzök,takarítok neki csak annyi a dolga hogy a babával legyen délelőtt mert délután már én is otthon vagyok.

Viszont nagyon kezd elegem lenni a viselkedéséből. Már azon is elgondolkodtam hogy megkérem hogy költözzön haza ha ennyire nem szereti a saját gyerekét. És hagyjuk békén egymást....

Én 32 férfi vagyok párom pedig 29 éves.

2021. febr. 11. 05:56
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
81%
Ha szülés utáni depressziója van, nem annak kéne a megoldásnak lennie, hogy kidobod a házból, na meg amúgy sem. 🤷‍♀️ azért ez sokat elárul rólad.
2021. febr. 11. 07:50
 12/60 anonim ***** válasza:
26%
Azt a krva... Durva ez a kategória. Kitartást kérdező és legközelebb a család vagy gyerek kategóriába írd a kérdést, itt csak öreglányok vannak arra várva, mikor gyűkölködhetnek a férfiakon
2021. febr. 11. 07:51
 13/60 anonim ***** válasza:
31%
Nagyon egyetértek #12. Félelmetes, ami itt megy. A férfi dolgozik, ő csinálja a házimunkát, ő főz, délután pedig a babával is foglalkozik. Ennek a semmirekellő nőnek (biztos amúgy, hogy 29 éves, nem pedig 19?) túlságosan is ki van nyalva a segge, az a baj. Ki kellene próbálni, hogy egy-két hónapra cseréltek. Menjen o dolgozni, végezze ő a házimunkát, főzzön, délutánonként pedig foglalkozzon a gyerekkel. Akkor mi lenne vele? Kérdező, már így is túl sokat csinálsz, lehet pont ez a baj. Semmire nem értékeli és valószínűleg még többet akar rád hárítani. Hajítsd ki, ha nem változik.
2021. febr. 11. 07:56
 14/60 A kérdező kommentje:
Mielőtt még a torkomnak esnek itt páran. Én felajánlottam a lehetőséget, hogy elmegyek 3 hét szabadságra, párom meg akkor menjen dolgozni. Válaszként annyit kaptam, hogy ő nem akar most. Majd jövőre.
2021. febr. 11. 08:03
 15/60 anonim ***** válasza:
64%

Pont az a félelmetes, hogy itt hirtelen mennyi nőgyűlölő gyűlt össze, akinek fogalma nincs semmiről, csak a kis alacsony %-aival pontozgatja le az értelmes válaszokat.

De szerencsére később jön a normàlisabbja, és megfordul az aràny.

2021. febr. 11. 08:04
 16/60 anonim ***** válasza:
18%
Igen. A lényeg, a szülés utáni depresszió mindenre mentség, mindent el kell nézni. Még ha nincs is neki, akkor is.
2021. febr. 11. 08:07
 17/60 anonim ***** válasza:
67%

Ja, tehát megszült, és menjen dolgozni, atyaég, ezt ne hangoztasd mások előtt, mert itt is ciki:D

Látom már a lány hibáját:neked szült.

Lelki szintű segítség kell neki ès megértés, úgyhogy keressetek szakembert, màr ha szeretnéd, hogy rendbejöjjön...

2021. febr. 11. 08:08
 18/60 anonim ***** válasza:
23%
Akkor most cseréljenek vagy ne? Ellent mondtok saját magatoknak, csak hogy gyűlölködhessetek...
2021. febr. 11. 08:10
 19/60 anonim ***** válasza:
29%
Ez az kategória mindig is tele volt férfigyűlölőkkel és szülésellenesekkel. Most is így van, inkább egy-két értelmes hozzászóló van csak, aki nem fogja vakon valaki pártját csak azért, mert az nő. Bezzeg fordított esetben, ha a nő dolgozna, főzne, takarítana, es délután még a gyerekkel foglalkozna, a férfi már minden lusta disznónak el lenne hordva. Na ez az undorító, ez a kettős mérce.
2021. febr. 11. 08:12
 20/60 anonim ***** válasza:
29%
#18 én azt mondom cseréljenek. Ez a semmirekellő, lusta nő 2 nap után sírva kérné vissza a mostani kényelmes életét, ahol tövig ki van nyalva a segge. A férfi százszor annyit csinál, mégsem hisztizik.
2021. febr. 11. 08:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!