Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én lennék túlérzékeny?
Figyelt kérdés
Pár hónapja vagyunk együtt, beszélünk az együtt élésről. 7 éve vált el, úgy döntött, hogy ő ott marad a családi házba. Nekem nehéz elfogadni, hogy ott éljünk együtt ahol a volt feleségével. Pakolás közben előkerűltek a régi fotók, ma meg egy női alsónemű.. 7 évig én már ezeket rég kidobtam volna, hogy még véletlenül se maradjon a múltalbol semmi... Nem igazán találom így a helyem az "ő" házába, de ő nem akar máshová költözni. Én vagyok már lassan meghülyűlve, vagy más nőnek is rosszul esnének ezek a dolgok!?2021. febr. 7. 13:49
11/14 anonim 

válasza:

A tárgyak csak tárgyak, a pasi a tiéd és ez a lényeg. Dobálj ki mindent, ami útban van!
12/14 anonim 

válasza:

Én is nő vagyok de nem sértődnek meg ilyenen. Csinálnék vele közösen egy nagytakarítást és kihajítanám. Ennyivel megoldanam. Pedig én is túl erzekeny vagyok de azért ezért nem csinálnék én se balhét
13/14 anonim 

válasza:

Ha tudnád, hogy nálam mi van fent a padláson...vagy 20 éve nem raktam rendet, most kezdtem el lomtalanítani, csoda dolgok kerültek elő. Nem hiszem, hogy emlékbe tartotta meg ezeket, szimplán csak lusta volt szelektálni.
14/14 anonim 

válasza:

Nagyon primitiv dolog a multra feltekenykedni. Sot, nem egyszeruen mult. Resze a szemelyenek. Az, aki mara lett, kozben is formalodott.
Intimszferaban ne kutakodj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!