Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én lennék túlérzékeny?

Figyelt kérdés
Pár hónapja vagyunk együtt, beszélünk az együtt élésről. 7 éve vált el, úgy döntött, hogy ő ott marad a családi házba. Nekem nehéz elfogadni, hogy ott éljünk együtt ahol a volt feleségével. Pakolás közben előkerűltek a régi fotók, ma meg egy női alsónemű.. 7 évig én már ezeket rég kidobtam volna, hogy még véletlenül se maradjon a múltalbol semmi... Nem igazán találom így a helyem az "ő" házába, de ő nem akar máshová költözni. Én vagyok már lassan meghülyűlve, vagy más nőnek is rosszul esnének ezek a dolgok!?
2021. febr. 7. 13:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
70%
Dobálj ki mindent ami olyan. Vagy azért meg morog?
2021. febr. 7. 14:22
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem, nem morog. Nekem esik rosszul ez az egész :(
2021. febr. 7. 14:24
 3/14 anonim ***** válasza:
89%

Alapvetően nem kéne kiakadnod, a 7 évvel ezelőtt az baromi régen volt. Maximum az a kiborító, hogy a pasid ilyen trehány, hogy azóta se takarította ki a szekrény alját (bugyi) :D.

Nem írtad, milyen hosszú házasság volt, illetve vannak-e gyerekek, kapcsolattartás az exek között. Ha család volt, teljesen érthető, hogy maradtak elrakott fotók, meg hogy szóba állnak egymással. Sőt ha nekem lett volna egy pár évig tartó gyerekmentes házasságom, talán abból is tartottam volna meg pár fényképet, mert elég jelentős epizódja volt az életemnek. Ha majd az unokáimnak mesélek a fiatalságomról, megmutatnám, hogy "látjátok, ilyen voltam x évesen menyasszonyként, és ilyen volt az az ember, akivel x évet házasságban töltöttem, mielőtt jött az igazi, a nagyapátok."

Ha esetleg a párod kedvtelésből, személyes témákról beszélget a volt feleségével, és nosztalgiázik a kapcsolatukon, tehát "túl jóban vannak", akkor érthető lenne a féltékenységszerű rossz érzésed, de 7 év után nem hinném hogy ilyen fennáll.

2021. febr. 7. 14:27
 4/14 anonim ***** válasza:
84%
Ha nem bírod, hagyd ott.
2021. febr. 7. 15:17
 5/14 anonim ***** válasza:
54%
Éljetek külön, ennyi.
2021. febr. 7. 15:24
 6/14 anonim ***** válasza:
86%
Nem kéne ezen pörögnöd. Hajítsd ki ezeket. A házat mégse lehet felgyújtani, ezt nem várhatod el, hogy feladja, csak mert neked rosszul esik.
2021. febr. 7. 15:34
 7/14 anonim ***** válasza:
22%
Mondd meg neki, nagytakarítás, mindent helyiséget kifesteni, konyhát-fürdőt full felújítani, összes bútort az elektromosságot is lecserélni, jaaa, és az autót is! Kutya, macska maradhat, az idővel cserélődik..., vagy költözz el és éljetek szerelemben, de külön!
2021. febr. 7. 15:38
 8/14 FoxtrotLidérc ***** válasza:
83%

Kérdező... Mondd el neki, hogy neked azért esik nehezedre az ottlakás, mert az ex cuccai ott vannak. Pakoljátok ki, semmisítsétek meg azt a részt, aztán hajrá! :)))

Viszont NEM várhatod el azt, hogy kiköltözzön a SAJÁT lakásából, házából, csak mert esetleg rémeket látsz. Párok (mind férfiak, mind nők) jönnek-mennek, ha esetleg ne adja isten szakítotok, bukja el a házát is? Semmi, és senki nem biztos. Ezt most, a saját káromon tanultam meg. Én biztosan nem költöznék ki a házamból, a biztosat nem cserélném le a bizonytalanra, de senki kedvéért. OKA volt annak, hogy odaköltöztem. Emlékek ide vagy oda, nekem OTT JÓ. Az, hogy ne bukkanj lépten-nyomon az ex cuccaiba, az IGENIS jogos elvárás a részedről. Hasonló helyzetben mondjuk nálam nem találnád egy exem cuccait sem. A 7-essel addig a pontig értek egyet, hogy kidobni ki kell a cuccokat. A festés is helyénvaló - egy tisztasági festés sosem árt. A többibe SENKINEK nincsen beleszólása!

Tehát 7-es: Úgy gondolom, hogy neked sem lenne jogod beleszólni abba, hogy valaki a A TULAJDON LAKÁSÁVAL mit kezd. Ha f*s az elektromos hálózat, nyilván fel kell újítani. De hogy a tulajdonaimmal mit kezdek, az EGYEDÜL az én dolgom, ha TE költözöl be hozzám. Javaslatokra nyilván vevő lennék, és továbbmegyek, lenne is amire nyitott lennék. De a végleges döntés az enyém lenne. Minden tekintetben. A kocsim pedig nem képezi vita tárgyát. Főleg ha egyedül NEKEM van jogsim. De ha a partneremnek van jogsija, SEM szólhatna bele. Ha nem tetszik, lehet venni sajátot. :))) És nekem senki ne mondja, hogy ellenkező esetben nekem lenne bármi beleszólásom a berendezésbe, a gépjárműbe, tehát a párom SAJÁT (NEM, NEM AZ EXEI) cuccaiba. Mert ez nem igaz. Engem egy dolog érdekelne: az ex SAJÁT cuccai, ne legyenek a házban. De kb a telken se... Az meg, hogy milyen polcra pakolom a ruháimat, nem tök mindegy? Kit érdekel, hogy egyszer más cuccai voltak ott?! Most az enyém van ott. És EZ a fő.

2021. febr. 7. 16:21
 9/14 anonim ***** válasza:
77%

1es, én nő vagyok de ezért hatalnas balhét csapnék. Soha senkinek ehhez joga nincs!

Fényképeket miért kellene kidobni?

Mert van egy exe? Abból a kapcsolatból is maradhat szép emlék.

Ne hisztizz

2021. febr. 8. 05:11
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát én nem értem. Elpakolt fényképekről van szó, meg 1 azaz egy darab bugyiról, ami gondolom véletlenül maradt a szekrényben elkeveredve. Legalábbis a kérdező nem írja, hogy a párja szándékosan, emlékül tartotta volna meg a bugyit (ami azért bizarr lenne).

De nem arról van szó, hogy az exszel ölelkezős fotókkal van kitapétázva a háló, az ex piperéi vannak a fürdőben és a szívecskés plüssmacija a kanapén "mert ő hagyta úgy és nem volt szívem hozzányúlni, így olyan mintha még mindig velem lenne, brühühü".

Csak elrakott fotók, ami egy házasságból rendben van (hacsak nem rejszolási alapanyag fehérneműs vagy aktfotók, de ezt sem írta a kérdező, szóval nyilván hétköznapi képek), meg egy ottfelejtett bugyiról, amit ki lehet dobni, most, hogy előkerült.

Kérdező, neked nem volt még barátod? Vagy te minden pasid után lomtalanításba küldted az ágyad? Bárkivel jössz össze, bárhová mész, ott már járt előtted más is. Más is tette a ruháit abba a szekrénybe, más is nézett abba a tükörbe, fürdött abban a kádban, feküdt abban az ágyban. Nem szokás ezért cserélni a bútorzatot, meg elhagyni a lakást (Jesszus!). És többnyire nem is 7 évvel ezelőtt volt ott más, hanem maximum pár hónappal.

Fényképek a szekrényben egy dobozban nem a világ vége, hacsak a párod nem azokat nézegetve sír esténként az exe után, dehát nyilván nem. Csak porosodó emlékek egy életszakaszról, mint a ballagási képek.

A párod farka is volt már másban, azt sem kell levágni.

2021. febr. 8. 09:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!