Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha Valaki egyszer a másikba szerlmes volt, de megbántott az az illető, annyira hogy kifolytotta belőle a szerelmet ujbol bele eshet a szerelmebe egy idő utan?
Figyelt kérdés
sziasztok...az a dolog hogy volt vagy van is egy barátnőm...régebben nagyon szerelmes volt belém,de annyira megbantottam hogy kifolytotam belőle az erzelmeke..egy cseppnyi szikra sincsen neki a sziveben... vissza lehet szereti abba az emberbe,,,vagy már nem??? ezt ugy kell venni hogy 5 honapos kapcsolat volt,minden szép volt es jo volt..csak hogy az történt megbantottam a páromat...hazudtam neki,becsaptam,es igergettem neki de nem tartottam be..ezekkel teljesen elmartam magam mellől..azt mondjak hogy adjam fel,el akar felejteni..de en megis harcolok a szerlememert,vissza akarom valahogy kapi őt..vettem már tanacsokat sok embertől,azt mondjak ha vissz akarom kapni őt,akkor ne irjak semmi sms-t ne hivogassam,ne irjak emailt csak várjak..Az idő majd eldönt mindent..a harag elszall,es megnyugszik...ez igaz????2010. aug. 16. 12:20
11/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok pancser,,csak nem tudom hogy akkor miert nem veszi fel a telefont,miert nem valaszol az sms-kre amit irok neki...Tényleg az kell hogy minden modoon szüntessem meg vele a kapcsolatot???? es hagyjam hogy ő majd jelentkezik????
2010. aug. 16. 13:29
12/18 anonim válasza:
Jajj neeem! hívd fel néha, de ne minden áron. Hívd fel hétvégenként egyszer, és kész! Ne nyomulj annyira, de azért érezze hogy figyelsz rá, és érdklődsz!
13/18 A kérdező kommentje:
értem,ugy eleg hogy 1 szer felhivom 1 heten??? amugy irtam neki egy szep emailt...ha kivancsi vagy ra el is küldhetem neked.... a masik dolog..csinaltam olyan hibat hogy irtam neki sms-t hogy 2 napja rosszul vagyok,nem tudok semmire sem koncentralni...ő hogyan van vele...vagy pedig tegnap is irtam neki sms-t hogy jo volt hallani a hangjat de azota nem válaszol,es nem is veszi fel a telefont..pedig 4 szer hivtam....ezt tudom hogy abba kene hagynom,mivel rossz dolog tudom :(((( Te mit tudnál javasolni????
2010. aug. 16. 13:46
14/18 A kérdező kommentje:
de azt mondta nekem hogy nem szerelmes ...ezt 1 honappal ezelőtt mondta,arra hivatkozva hogy elmultak az érzései felém....nem tudom hogy miért mondta ezt nekem,de sajnos reménytelen helyzetben vagyok...nem tudom hogyan szerezzem vissza őt....
2010. aug. 16. 13:50
15/18 anonim válasza:
Jó hát persze hogy ezt mondja, mikor csalódott! De ezen már átléptünk, ezt már megbeszéltük. Szóval: azt tudjuk, hogy most még büszkeségből is mond ilyeneket, hogy nem szeret. De mondani sokmindent lehet! De ne ilyen fa.szságokkal terheld már, hogy rosszul érzed magad, meg mittomén... Nehogy még Te akard érzelmileg zsarolni. Teljesen másról beszélj vele, ne a múltról. beszélj vele arról, mit csinált a héten, vagy várja e már az utazást... és itt még ki is bökheti, hogy inkább maradna veled! De Te hallod a hangját, biztos el tudod dönteni, hogy hiányzol e neki, vagy milyen stílusban beszél veled? Hogy érzed? (Küldheted a verset!)
16/18 A kérdező kommentje:
elküldtem privátban amit leírtam neki..... és most akkor jön a másik !
2010. aug. 16. 14:15
17/18 A kérdező kommentje:
mondjuk amikor szombaton elküldtem neki ezt az email-t nagyon nyugodt hangja volt,meg volt hatodva...es megköszönte szépen..azt is mondta hogy nem tudja mikor fog tudni erre válaszolni,mivel sürük a napjai neki....
2010. aug. 16. 14:16
18/18 A kérdező kommentje:
Ugy erzem hogy nem akar semmit sem,csak sima baratsagot...de amikor elolvasta az email-t nagyon meg volt hatodva....szoval nem tudom...
2010. aug. 16. 15:49
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!