Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg annyira hálálkodnom kéne a pasimnak ezért?
Felvettek egy céghez ügyvezető-helyettesnek, de az állást a pasim szerezte nekem úgymond, mivel ő ismer valakit odabent. Ebből nekem különösebb előnyeim nem származtak, mivel ugyanúgy kellett küldenem önéletrajzot és ugyanúgy többkörös interjún kellett részt vennem. Viszont azóta csak azt hallgatom mindenkitől, még a barátom anyjától is hogy hú de jó mert milyen jó melót talált nekem. Mintha az ő érdeme lenne, komolyan... a saját tudásomnak köszönhetem hogy bekerültem, ő szimplán ismert vkit aki tudott erről a lehetőségről és közölte vele. De itt már mindenki a pasimat isteníti mert milyen rendes hogy ilyen jó pozícióba "betett". Mintha övé lenne a cég vagy lenne hozzá bármi köze...
Ami másik meg amit gyűlölök, hogy amióta ez az egész munkahelyváltós mizéria van, mindenki rólam beszél, hogy mennyit fogok keresni, stb. MIÉRT??? Komolyan, muszáj a pasimnak is erről beszélnie a cégnél dolgozó haverjával meg az anyjáékkal is??? Többször kértem hogy ne tegye, de hát annyira nagynak hiszi magát hogy ezt ő vitte végig hogy úristen... fájdalmas. Már a korábbi munkahelyemen is folyton az én fizetésemről csámcsogtak, meg most is. Miért jó ez?
26/N

Honnan tudod hogy kizárólag az önéletrajzod és a tudásod miatt vettek fel, és nem azért mert ismerős ismerőse vagy?
Vajon ha az utcáról sétáltál volna be, ugyanúgy téged vesznek fel a 80 jelentkezőből?
Nehéz ezt megmondani.

Azért ha ismerettség van is, ne gondold, hogy nem kell interjúra menni, meg önéletrajzot benyújtani, csak mert a Nagy Pistának vagy a barátnője.
A sztoriból meg tényleg nem egyértelmű, hogy a pasid szólt, hogy xy-tól tudja, hogy az egyik cégnél üresedés van és jelentkezz, vagy a pasid szólt a céges ismerősének, hogy a barátnője alkalmas lenne a munkára.
A férjem annál a cégnél dolgozik, ahol faterom a vezető. Kimondatlanul is ott lebeg a levegőben, hogy a férjem veszi majd át egyszer a stafétát. Nyilván tennie kell érte, bizonyítani és keményen is dolgozik, de sokkal nagyobb előnnyel indul, mint akinek semmi kapcsolata nincs.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!