Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a megcsalás jelei??? Hölgyek véleménye érdekel leginkább.
Ki kellene menned elé a buszra. Vagy már hazaért, mi a helyzet veletek?
én is épp válságban vagyok a férjemmel, de nem is lennék képes arra, hogy azt mondjam neki, h senkivel semmit nem tudnék már rajta kívül elképzelni. szóval talán van esély rá, hogy nem hazudik..
legegyszerübb ha beleolvasol az üzijeibe, ott ha van valami olyan üzenetek képek akkor megtalálod
Anno sokat filoztam rajta hogy meglépjem e és sokáig nem vitt rá a lélek, de mikor megtettem leesett az állam bár elöbb tettem volna. Szanaszét voltam csalva... nem etikus elolvasni más magánüzeneteit, de az még ennél is sokkal sokkal etikátlanabb és undoríttobb ha valakit megcsalsz a háta mögött és közben a képébe hazudsz és röhögsz rajta a háta mögött....
32es vagyok, hát az tényleg kegyetlen lenne, ha megcsalás mellett képes lenne így viselkedni, de sajnos ezt csak te tudhatod igazán, te ismered.
Egyébként lehet h csak önkielégítés miatt zuhanyzik olyan sokáig.
Nem könnyű, és nagyon eselyes hogy megcsal.
Én amikor 20 évesen félrementem, akkor nem tudtam az állandóval szexelni, se puszi se semmi nem vokt. Nem vagyok rá büszke, azt mondtam soha többet.aztan megismertem exet, aki fűvel fával csalt. Ott akkor adódott egy lehetőség hogy teljesen egyértelműen a szeme láttára flörtöljek vkivel ... szándékosan ugy csináltam h kiszúrja, azt akartam élje at amit én annyiszor...hiba volt nem otthagyni az első ilyennél. Hozzáteszem soha semmivel nem mutatta ki hogy szeret, nem mondta. Nekem nem, másnak telóba suttogva igen. Megalázó volt.
Azóta a 2.párom van aki imád minden rendben van. (Első meghalt). Sose tudnam.megcsalni, mert kimutatja hogy szeret, minden rendben minden téren, de ha nem igy lenne akkor is előbb szakitanék inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!