Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a megcsalás jelei??? Hölgyek véleménye érdekel leginkább.
Szerintem megcsal.
Én is, hasonlóan az egyik kommentelőhöz, mindig is elítéltem a megcsalást. Az exem viszont csetelgetett egy másik nővel. Nem történt semmi, de ki tudja, történt volna-e, ha a lány belement volna a játékba. (egyébként régi osztálytársa volt)
Megbocsátottam neki, de megalázva éreztem magam és már csak egy "tünete" volt annak, hogy nem teljesen oké a kapcsolatunk.
Volt egy kollégám, aki nagyon régóta hajtott rám és jól esett a közeledése, így hosszú hónapok után belementem a játékba.
Utána én is szakítottam az exemmel.
Majd később még újra összejöttünk 2 évre, de már nem volt az igazi.
Annyiból hasznos tapasztalat volt (első kapcsolat), hogy jobban odafigyeljek az intő jelekre, ha laposodna a kapcsolat és mostmár tudom, hogy nem az a megoldás, hogy máshol keresem a vígaszt.
Szóval többet nem tennék ilyet. Nem fair a másikkal szemben, plusz rám is rossz hatással volt.
Szóval simán félredobhatta a barátnőd is az "elveit".
Ennek már semmi értelme. Én leülnék vele és elmondanám neki, hogy neked is olyan rossz már mint neki. Sok boldogságot az új kedvessel és lépjetek tovább.
Őt már nem fogod tudni megtartani, sem helyretenni a dolgolak. Innentől meg teljesen mindegy megcsal-e csak a hónapokat számolhatjátok amíg együtt laktok és bekövetkezik az elkerülhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!