Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezek a megcsalás jelei???...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek a megcsalás jelei??? Hölgyek véleménye érdekel leginkább.

Figyelt kérdés
Barátnőmmel 3 éve élünk együtt. Kapcsolatunk most éli mélypontját. Ő mindig mélyen elítélte azokat, akik egy kapcsolatban félrelépnek, sohasem megbocsájtható kategória ez neki. Mert szerinte ki kell lépni a régiből, mielőtt az újjal szexelünk. Most mégis gyanús jeleket látok, mondhatnám hogy szól a vészcsengő. Van egy fiúbarátja, akivel mostanában szorosabb kapcsolatot ápol. És emellett mostanában nagyon gyakran borotválja simára a punciját, hosszan fürdik, szőrtelenít. Előtte ezt mindig a sexünkhöz időzìtette, de mi két hónapja nem csináljuk. Ha félredug, akkor megváltozott az értékrendje a megcsalással kapcsolatban? Vagy szerelmes, és ez írta át a jellemét? Megcsal? Hogy derítsem ki?

2021. febr. 3. 05:44
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem tuti megcsal, teljesen egyértelmű.30f
2021. febr. 3. 08:09
 12/42 A kérdező kommentje:
A mélypont fó kiváltója pont a fiúbaráttal szorosra szövődött kapcsolata, gyakori chatváltásai voltak, mindennap veszekedtem ezért. Aztán ezek a viták hoztak magukkal oda-vissza vagdalkozást más témában is. Egyik nap mondta, h másnap korábban megy dolgozni. Ez ok, lehet ilyen. De másnap reggel sokáig volt a fürdőben, mint amikor régebben sexhez készült velem. Kijött, én pedig megnéztem a borotváját. Vizes volt, és tele tipik punciszőrrel. Nem értettem, miért volt ennyire fontos a reggeli borotválás, amikor siet dolgozni. Ezért rákérdeztem. Azt mondta, nem borotvált nunit, és lehuzta a nadrágját a szeméremdombja tetejéig. Ott kb 2mm-es volt. Megalázónak tartottam volna megkérni h mutassa meg teljesen végig, elszégyelltem magam. Azt mondta, na megnyugodtál? És ha tudni akarom, alul a hasánál borotvált. Az a vicces, h nem szőrös a hasa sehol. De nem folytattam, nem akartam reggeli cirkuszt. Sex azóta sincs, a rossz légkör állandósult. Rideg, kimért velem. Tudja, h féltékeny lettem, de nyugtatgat hogy semmi nincs köztük. Tegnap este megkérdezte, (gondolom azért, mert sejti hogy rajta vagyok ezen), hogy balhézok-e ha leborotválja, mert zavarja. Természetesen mondtam, hogy ne marhuljon már, miért ne tehetné. Így megint egy nagygenerált csinált magán. Úgy gondolom, ha félredug, akkor a mai napon biztosan csinálják. Jár az agyam, hogyan győződjek meg. Busszal jön haza, a melója vége és a hazaérkezése között 1óra 20perc a különbség.(közeli másik város) Csak akkor tud légyottot beiktatni, ha pl autóban gyorsan lezavarják és a srác hozza haza. Összeesküvés elméletet gyártottam?
2021. febr. 3. 08:14
 13/42 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kapcsolat neked is (és valószínűleg neki is) csak szenvedés. Ne azon agyalj, hogy megcsal vagy sem, hanem engedd el. Ha ennyire paranoiás vagy, ha nem tudjátok (akarjátok) megbeszélni, akkor szakítsatok. Pedig nem suoktam ezt ajánlani mindenkinek, de ez most így gáz.
2021. febr. 3. 08:26
 14/42 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem megcsal.

Én is, hasonlóan az egyik kommentelőhöz, mindig is elítéltem a megcsalást. Az exem viszont csetelgetett egy másik nővel. Nem történt semmi, de ki tudja, történt volna-e, ha a lány belement volna a játékba. (egyébként régi osztálytársa volt)

Megbocsátottam neki, de megalázva éreztem magam és már csak egy "tünete" volt annak, hogy nem teljesen oké a kapcsolatunk.

Volt egy kollégám, aki nagyon régóta hajtott rám és jól esett a közeledése, így hosszú hónapok után belementem a játékba.

Utána én is szakítottam az exemmel.

Majd később még újra összejöttünk 2 évre, de már nem volt az igazi.

Annyiból hasznos tapasztalat volt (első kapcsolat), hogy jobban odafigyeljek az intő jelekre, ha laposodna a kapcsolat és mostmár tudom, hogy nem az a megoldás, hogy máshol keresem a vígaszt.

Szóval többet nem tennék ilyet. Nem fair a másikkal szemben, plusz rám is rossz hatással volt.

Szóval simán félredobhatta a barátnőd is az "elveit".

2021. febr. 3. 08:27
 15/42 anonim ***** válasza:
100%

Ennek már semmi értelme. Én leülnék vele és elmondanám neki, hogy neked is olyan rossz már mint neki. Sok boldogságot az új kedvessel és lépjetek tovább.

Őt már nem fogod tudni megtartani, sem helyretenni a dolgolak. Innentől meg teljesen mindegy megcsal-e csak a hónapokat számolhatjátok amíg együtt laktok és bekövetkezik az elkerülhetetlen.

2021. febr. 3. 08:30
 16/42 anonim ***** válasza:
92%
Egyértelműen megcsal, vagy készül rá. Én a helyedben bele állnék egy utolsó vitába. Mondd azt neki, hogy láttad, hogy egy másik férfival volt. ( blöffölj) ha felkapja a vízet és neked esik, vagy nagyon magyarázkodik, akkor ne ess pánikba. Ezek amúgy egyértelmű jelek. Plusz amit írtak többen, hogy ez sem neki, sem neked nem jó így. Mire vársz még? Vagy tényleg megvárod amíg jönnek az egyértelműbb jelek? 2 hónapja nem szexeltek, hideg-rideg veled, szarba se vesz már bocsánat, veszekedtek. Ez jó így neked? Ezt az életet akarod komolyan élni!? Szerintem ha nem megy, ne erőltesd. Nekem úgy tűnik már csak te vagy benne ebben a kapcsolatban.
2021. febr. 3. 08:33
 17/42 A kérdező kommentje:
Beszélgetünk a kapcsolatunkról. Elismerjük, h válság, de azt mondja hogy szeret és nem tud elképzelni mást magának már soha, és semmi nincs senkivel, higgadjak le. Nem tudom, mi lehet az igazság.
2021. febr. 3. 08:33
 18/42 A kérdező kommentje:
Ha megcsal, lépni szeretnék. De ha igazat mond, semmiképp. Ezt leszámítva rendben lennénk.
2021. febr. 3. 08:37
 19/42 anonim ***** válasza:
90%
Pont azért kéne keményen beleállni és most már a szakítást kilátásba helyezni komolyan. Lehet az is, hogy meg akar csak nyugtatni amíg kialakul az új kapcsolata addig legyél ott mellette. Ezt vedd el a lába alól. Sokra mész egy ilyen "szerelemmel", ami most köztetek van, mert ezt itt bármelyik gyakorizó nő meg tudja neked adni most azonnal!
2021. febr. 3. 08:43
 20/42 A kérdező kommentje:
Ha félredugás közben azt mondja nyugtatásképp hogy szeret, és nincs senki, az ok hazugság. De ahhoz hogy hazugságból kérés nélkül cifrázza ilyenekkel, hogy senkivel sem tudna már elképzelni semmit rajtam kívül, ahhoz nagyon aljasnak és lelketlen senkiházinak kellene lennie. Azt gondolom, az eddig megimert jellemébe ez semmiképp nem fér bele.
2021. febr. 3. 09:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!