Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban lehet ennyire mértékadó idegen emberek véleménye párkapcsolati témában?
Ilyen téren számomra nem lenne mérvadó. Habár erősen általánosít a kérdésed, ezért más példát tekintek példának. Ha mondjuk barátnőm megcsalna vagy kihasználna akkor nem írnék itt ki semmit, hanem lerendezném személyesen, gyorsan el lenne takarítva az élettermeből.
Egyedül pszichológiai témában érdekelnek mások véleményei, tippek, ötletek, saját példák... De ez már az én bajom.
ide az emberek nem tanácsért, hanem panaszkodni járnak.
és az ide válaszolók nagy része pedig nem tanácsot, hanem észt osztani járnak.
más kategóriákban persze más a helyzet, de itt és a családi kapcsolatoknál, főként csak leírják a kérdezők a nyűgjüket aztán tovább állnak.
én lassan 6-7 éve gyikezek, de még nem találkoztam olyan kérdezővel aki utólag megírta volna hogy segítettek neki az ide érkező válaszok.
vagyis inkább úgy mondanám hogy hiteles reagálást nem igazán láttam, olyat számtalanszor ahol a kérdező csak "udvariasságból" tett úgy mintha segített volna bármit is a sok válasz a kérdésére.
Köszönöm a válaszokat. Én semmiképp sem tartanám mérvadónak, legfeljebb csak megerősítenének a döntésemben, esetleg egy-egy jótanácson elgondolkodnék. Láttam itt már olyat, hogy egy nő írta ezt: "Köszönöm a válaszokat! Igen, megléptem! Kidobtam a pasimat!" Nekem ez elég furcsa.
Ilyen témákban a legjobb a hozzánk közelálló emberek, barátok, családtagok, rokonok, osztály- és munkatársak véleményére alapozni - az az illető nekem borzasztó határozatlan, együgyű és akaratgyenge ember benyomását kelti, aki az itteni válaszoknak túl nagy jelentőséget tulajdonít, és ezek hatására alakítja a sorsát. Elvégre nem is tudjuk, ki írta a válaszokat, legfeljebb csak következtetni tudunk a kommentjéből arra, milyen ember lehet.
#6 figyelj eleve nem ismeri senki a teljes körülményeket, mindig egy szemszögből van leírva az adott kérdés.
az emberek meg hajlamosak inkább a másikat okolni mindenért, minthogy magukba is betekintenének néha napján.
akkor lehetne igazán hasznos válaszokat adni, ha mind a két fél leírná a mondókáját.
így kb van egy csoport aki a kérdező mellett áll, a másik csoport semleges marad a témában, a harmadik meg ítélkezik vagy éppen neki áll offolni vagy kötekedni.
legtöbbször meg beérik annyival a kérdezők, hogy van pár ember akik igazat adnak neki, és ezáltal meg megkapja a napi "lelki megnyugvás csomagját".
Névtelenek a vélemények, de hát ha tök egyértelmű helyzetben 20-ból 22 ugyanazt mondja, azért az csak elgondolkodtat bárkit is.
Az exem meg az anyja igencsak neves véleményének hatására minimalizálta a kapcsolatunkat, annyira, hogy az meg nekem nem jelentett semmit, szóval vannak akik nem értik, hogy a párkapcsolat az két ember ügye.
Babám, ilyen zsélsőséges esetben, szerinted, mégis, mit feleljünk? Maradj csak vele, semmi gond, ha egyszer agyonver... vagy ilyesmit?
Persze, 10/9-en akkor sem fogják otthagyni a pasast, hanem kétnaponta fárasztják az újabb hisztijükkel a gyk-sokat, ami viszont szánalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!