Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a megcsalás jelei??? Hölgyek véleménye érdekel leginkább.
Három év alatt talán kiismerted annyira,hogy egyéb dolgokban is hajlik e a bort iszik vizet prédikál elméletre.
Más változást, furcsaságot nem tapasztaltál?
Simán lehet megcsalás jele.
Az, hogy elítéli a megcsalást, vagy sem, nem jelent semmit, mit mond valaki.
Én életemben nem gondoltam volna, hogy valaha csalok, büszke is voltam rá.
Aztán volt egy kapcsolatom, amiben annyira rosszul éreztem már magam, hogy félrementem. Aztán szakítottam.
Előttem minden leírtak.
Miert nem szexeltek 2 hónapja?
Nos, nőként én is nagyon ragaszkodtam ahhoz, hogy csúnya dolog megcsalni a párod. Amikor már kb 2 hónapja nem ért hozzám, volt egy csúnya vitánk, ami még nem végződött szakítással, de elindult bennem valami. Elkezdtem edzeni (poén, de ezt tiltotta az exem nekem), fogyni, egészségesebben enni megint, korábban nem borotváltam a puncim (csak rövidre nyírtam), akkor azt is elkezdtem, befestettem a hajam, lecseréltem a ruhatáramat, és igen, én is elkezdtem újra felvenni a kapcsolatot a régi barátaimmal, beleértve a srácokat is. Nem csaltam meg egyáltalán. De magammal kellett fogalkoznom ahhoz, hogy tudjak szakítani és belássam, hogy ez tenne nekem a legjobbat. Együtt éltünk, de nem volt szex, nem figyelt rám, egyedül voltam a háztartásra, nem beszélt meg velem semmit (pl. hogy kilép a munkahelyéről ezért nekem a nappalis egyetem mellett kellett plusz munkát vállalnom) stb.
Szóval, bocsi, hogy hosszúra nyúlt, de nem bizti, hogy megcsal, lehet csak elkezdett kapcsolaton belül továbblépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!