Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a megcsalás jelei??? Hölgyek véleménye érdekel leginkább.
,,ahhoz hogy hazugságból kérés nélkül cifrázza ilyenekkel, hogy senkivel sem tudna már elképzelni semmit rajtam kívül, ahhoz nagyon aljasnak és lelketlen senkiházinak kellene lennie"
Sajnos egyre több ilyen aljas ember van. Az exem is tök magától hitegetett tervekkel, így szeretett, úgy szeretett.
Mégis csajozni kezdett mellettem és nem 3, nem is 4-5 év után, hanem több..
Ennyit arról, hogy tiszteljük a másikat meg az együtt töltött éveinket.
Nem fogja kimondani, mert te vagy a biztos pont, kényelmes neki ez az állapot.
Meddig fog tartani? Amíg be nem biztosítja magát a másiknál. Az ilyen ember nem fogja bevállalni, hogy a 2 pad közé essen.
Ne haragudj de az eddig megismet kellem semmit nem ér, ha most meg teljesen megváltozott. Az ember valtozik. Eddig nem tett volna ilyet de megváltozott a kapcsolat is, ő is a helyzet is.
Szerintem is arról lehet szó hogy talonban tart amíg a másik nem fix. Ez se 100% de benne van.
Plusz ha nem is csal meg, normalis szerinted így elni? Gyanakodni és felni? Nyomozgatni normalis lenne? Nem.
Ez már régen rossz akkor is ha nincs megcsalas.
En is jószívvel elengedném, legyetek boldogok mindketten.
Konkrétan megbeszéltétek a ridegség és mélypont okát?
Egy kiadós beszélgetés kell nektek. Ahol mindenki őszintén elmondja mi is a baja. Egy kapcsolati válsághoz mindig két ember kell, ezt sokan elfelejtik. A megcsaláshoz köze van a megcsalt félnek is, nem kicsit!
Tapasztalatból beszélek.
Hasonló volt nálunk is. Én is chateltem egy férfival, nem mondom, hogy nem vonzódtam kicsit se hozzá, de a férjem egyszerűen annyira elhanyagolt, szex sem volt, hogy éheztem az udvarlásra. SEMMI nem történt közöttünk a hónapokig tartó chatelésen kívül. A férfi többet akart, de én még az elején közöltem vele, hogy én csak barátot szeretnék. Ő így is akart velem baráti kapcsolatot. Voltak közös programok is (sosem kettesben!), természetesen a férjem tudott róla. Ennek egészen egyszerű oka volt, a férjem nem akart soha sehova menni. Én meg igen.
Aztán egyszer beleolvasott a chatbe. Hetekig nem szólt róla, egyszer "robbant".
Ott elmondtuk egymásnak a sérelmeket (16 év házasság után!!!) nálam a legfőbb ok az örökös féltékenység volt, egyszerűen úgy éreztem, bármit teszek, sosem bízott bennem! Ez a férfi barát előtt sosem volt semmi "gyanús", de mindig féltékeny volt, mindenre. Hiába voltam 16 éve teljesen hűséges, nem hitte el.
Aztán történt két olyan dolog, hogy a legnyilvánvalóbb megcsalás helyzetről is világosan látta, hogy nem az. Pedig tényleg 10-ből 9 ember azt mondta volna, hogy én ott megcsaltam a férjemet. Pedig egyáltalán nem, szerencsétlen körülmények, tipikus "nem az, aminek látszik" eset.
És ott átlendült ezen a dolgon, és azóta nem rendezett egyetlen féltékenységi jelenetet sem.
A rendszeres szex is visszatért, az életünk is jobb, mint valaha.
A lényeg. Ha igazán szereted ezt a nőt, kideríted a valós sérelmeit (sajnos, mi nők nagyon nehezen valljuk be, mi bánt minket igazán). Te is elmondod neki a sérelmeidet, és ha ez egy igaz szerelem, akkor megpróbáljátok megjavítani.
az exem pont ilyen volt,meg akkor is hazudott h szeret es nincs senkije mikor irasos keoes videoa bizonyitek volnt rola...
az ilyeneknek nincs semmi szegyen erzetuk, csak en nalam tovabb mint ez a szenvedes szex nelkul de persze eltartottam miert ne ment volna...
egesz addig amig teljesen kicsinalt lelkileg fizikalusan es tarsai, akkor kiborultam tonkre mentem de ugy kidobtam mint a fene
Te ne várd meg míg tonkremész! F/28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!