Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az ami miatt egy kapcsolat még sem volt az igazi, és abba maradt?
Figyelt kérdés
Amikor úgy éreztétek, hogy becsaptátok magatokat hónapokon át, és nem kellett volna olyan sokáig találkozgatni valakivel mindenféle szempontból!2021. febr. 1. 06:29
1/6 anonim 

válasza:

Az, hogy mellettem folytatta a társkeresést titokban...
2/6 anonim 

válasza:

Játszmázás, manipulálási szándék
3/6 anonim 

válasza:

Hazugságok, játszmázás, manipuláció, ismerkedés mellettem...
4/6 anonim 

válasza:

Képtlen voltam beleszeretni, azt hittem, ez változhat, de nem. Már az elején kellett volna hagynom a fenébe.
Azóta megtanultam, ha valakivel nem klappol valami, akkor abba nem is fogok belehabarodni.
5/6 anonim 

válasza:

Életemben egyszer jött össze komoly kapcsolatom, az már 13 éve tart. Előtte csak laza kapcsolataim voltak, mert már az ismerkedés elején lejött, hogy az illetővel szexen kívül többre nem vágyom.
6/6 anonim 

válasza:

Volt egy gyereke, ő nevelte. Én azt mondtam, nem gond, szeretem őt, elfogadom a gyerekét is. De kezdettől fogva utált, én igyekeztem, de megutáltam kb. 3 hónap alatt, így szakítottam a pasival. Nem sajnálom azt a majdnem fél évet, egy tapasztalattal több.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!