Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ugye ezen nem csak én akadnék ki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye ezen nem csak én akadnék ki?

Figyelt kérdés
A barátom kérdés nélkül kutatni kezdett a gépemben, meg a személyes cuccaim között "mert semmit nem mondok el neki". Hát megtalálta az egyetemi (és gimis) bulik fotóit és "emléktárgyait", aztán meg teljesen kiakadt hogy ezekről miért nem tudott semmit, és hogy mi micsoda. Konkrétan rákérdezett valamire, és mikor elmondtam csak hüledezett. De azok a fotók elég durvák (helikopterező pasik, iszapbirkózunk a csajokkal és egyebek), jópár dolgot megbántam abból az időszakból, van amiről meg csak azt gondolom hogy jó buli volt, de felnőttünk, és nem kell mesélgetni. Amúgy pedig ez a privát szvéra teljes porbatiprása, és nekem lenne okom haragudni. 29N

2021. jan. 29. 20:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

vannak dolgok, amikről jobb nem tudni. viszont, ha a másik mindent tudni akar, akkor őt ez nem fogja megnyugtatni. ha ő mindent tudni akar, te meg nem akarsz mindent elmondani, akkor lehet, hogy nem vagytok egyáshoz illőek. ugyanígy akkor sem, ha te elvárod a privát szférád tiszteletét, ő meg kutakodni kezd.

vannak olyanok, akiknél nincs privát szféra, mert egyikük sem tart rá igényt. de ebben egyetértésnek kell lennie. viszont abban is egyetértés kell, hogy van privát szféra és nem mindent kell a másiknak tudnia, mert ha a másik fél ebben nem ért egyet, akkor hiányérzete lesz és kirekesztve érzi magát.

2021. jan. 31. 10:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!