Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól érzem,hogy nem szeret igazán?
Nem veszed észre, hogy ami figyelmességet kimutat irántad az csak egyetlen célból van? Le akar fektetni és ha a barátai is majdnem mindig veletek vannak, akkor még a csoportos szexre is rákényszeríthetnek...
Legyen eszed és szakíts.
Ffi.
Kedves Utolso!
Koszonom,szamomra is egyre nyilvanvalobb sajnos.:(
Kedves Utolso!
Koszonom szerintem sem.
Mondjuk szerintem a legnagyobb baj ott volt hogy tul hamar mentel bele ebbe az egesz kapcsolat statuszba. Velem is volt mar hogy hamar belementem es par nap utan jott is a hideg zuhany hogy te joeg en nem is akarom ezt az embert!
Eloszor intenziv ismerkedes es utana van egy halvany keped milyen lehet a masik!!
Itt a vak is latja h addig voltal erdekes amig kapcsolat statusz ki nem lett mondva
De egyebkent par het utan mit is akartok?
A kapcsolat egy folyamat, gondolom a sracnak sincs semmi erdekes benne hiszen ti par het alatt lezavartatok azt ami egy mely erzesu embernek sokkal tobb ido...
Minel hamarabb lepnek a helyedben
Ne haragudj,de itt egy csomó ellentmondåst vélek felfedezni.
Elöször is te mondtad neki,(mikor nála aludtál!!Már maga ez a dolog is erdekes,ugyanis általában ha valaki "ott alszik",azért az estimesén kívül többnyire felhívás egy keringöre),hogy tul korai.Ö pedig bekénhagyott.Helyette udvarolt tovább.Gondolván,mikor te elérkezettnek látod,akkor jelzed fele.Jobb lenbe,ha mindennap megpróbálna a bugyidba kotoraszni,hátha akarod?Azért az ember nem nagyon szereti sokszor kapni az elutasításokat ilyen teren.Lehet ezert nem is próbálkozik.Aki meg csak fektetni akar,az szeretne ezt minél elöbb letudni.Es radnyomulna nap mint nap!!
Aztán a szülöknek minek mutatna be,ha csak le akar feküdni veled.Pont akkor nem szoktak bemutatni senkinek,ha csak szexre kellesz.Föleg minek költsön még rád penzt is!
Ezzel nem allítom,hogy szuper ez a kapcsolat,es azt se,hogy ö lenne az igazi.Csak ez a része nem stimmel,amit leirtam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!