Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél ha kiderülne, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha kiderülne, hogy a szerelmed mégsem házas?

Figyelt kérdés

Van egy szerelmed, aki házas, így csak szeretők vagytok.

Majd kiderül, hogy kamuzott. Nem házas, és nincs gyereke, csak azért szokta azt mondani, hogy ne akaszkodjanak rá a partnerei.

Igen, mint a filmben.

2021. jan. 26. 21:38
 1/8 anonim ***** válasza:
64%

Megkérném, hogy vegyen el végre valakit és akkor folytassuk nyugodtan zavartalanul tovább.

Amennyiben erre képtelen, keresnék egy másik házas szexpartnert.

2021. jan. 26. 21:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom ezt a szituációt elképzelni mert sosem voltam a félmegoldások híve.

De ha mégis... akkor megnyugtatnám, hogy a terve zseniális, mert én sem akarok ráakaszkodni és keresnék mást.

2021. jan. 26. 21:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mivel ez egy igazán felületes viszony, gondolom folytatnám, mert úgy sem akarok tőle semmi komolyat...
2021. jan. 26. 21:42
 4/8 anonim ***** válasza:
87%
Az hogy ilyet kamuzott elég árulkodó lenne. Főleg ha nem is ő mondta el.
2021. jan. 26. 21:43
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Eddig is tudtam, hogy csak szexet akar, semmi nem változott! Ezzel az infóval nem kerülnék előbbre. Na és a kettőnk viszonyában..
2021. jan. 26. 22:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Most csalódsz ?
2021. jan. 26. 22:53
 7/8 anonim ***** válasza:
5%
Húúúúú de vannak drámák! Micsoda szemét férfi, bekamuzta hogy házas, holott meg nem is az. Mások meg bekamuzzák hogy egyedülállók, oszt' ott van az asszony meg a gyerek! Ma is tanultam valamit: vannak nők akik kifejezetten csak szeretők akarnak lenni, sértésnek veszik ha nincs a képbe egy feleség! :D Figyelj, én házas vagyok, gyere próbálj ki engem, úgy is szeretőt keresek. Viszek a lagziból fotókat... ;)
2021. jan. 26. 23:17
 8/8 anonim ***** válasza:
69%

Egyrészt megnyugodnék, hogy nem hülye vagyok, hanem egyszerűen csak a legvalószínűtlenebb helyzetekben is hallgathatok a jó öreg megérzéseimre.

Másrészt pedig nem örülnék, mert házasként jobb ha a másik fél is házas.

2021. jan. 26. 23:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!