Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő hogy dolgozza fel azt, hogy nem annak szül gyereket, akinek akart volna?
Van egy nő, akit már régóta jól ismerek, aki komolyan gondolta volna velem, de én nem bocsátottam meg neki egy korábbi dolog miatt.
Miközben vissza akart térni hozzám, volt párja, de mivel én ezúttal elutasítottam, így vele maradt.
Azóta eltelt 1-2 év, és most már terhes tőle. Ezt hogy rendezi le fejben valaki, hogy egy ilyen komoly elhatározásra jut olyan valakivel, akit ott akart volna hagyni miattam?

Ez a "nem tőle akart" mekkora baromság.
Ha valakivel komolyak a szándékaim, akkor lehet esküvő, meg majd gyerek is. De ez a kapcsolaton múlik. Senkivel nem jönnék össze azért, mert mondjuk jó apa lenne, vagy jól néz ki és jó géneket adna a gyereknek.
Nem úgy működik a gyerekvállalás, hogy kinézem a legjobb tenyészcsődört és tőle akarok gyereket. Hanem választok egy párt, akit el tudnék képzelni magam mellett akár életem végéig is, és ha komoly a dolog, akkor vállalunk egy gyereket.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!