Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy nő hogy dolgozza fel azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő hogy dolgozza fel azt, hogy nem annak szül gyereket, akinek akart volna?

Figyelt kérdés

Van egy nő, akit már régóta jól ismerek, aki komolyan gondolta volna velem, de én nem bocsátottam meg neki egy korábbi dolog miatt.

Miközben vissza akart térni hozzám, volt párja, de mivel én ezúttal elutasítottam, így vele maradt.

Azóta eltelt 1-2 év, és most már terhes tőle. Ezt hogy rendezi le fejben valaki, hogy egy ilyen komoly elhatározásra jut olyan valakivel, akit ott akart volna hagyni miattam?

2021. jan. 25. 08:50
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Csak emlékszem, mit mondott.
2021. jan. 25. 13:56
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Ez a "nem tőle akart" mekkora baromság.

Ha valakivel komolyak a szándékaim, akkor lehet esküvő, meg majd gyerek is. De ez a kapcsolaton múlik. Senkivel nem jönnék össze azért, mert mondjuk jó apa lenne, vagy jól néz ki és jó géneket adna a gyereknek.

Nem úgy működik a gyerekvállalás, hogy kinézem a legjobb tenyészcsődört és tőle akarok gyereket. Hanem választok egy párt, akit el tudnék képzelni magam mellett akár életem végéig is, és ha komoly a dolog, akkor vállalunk egy gyereket.

2021. jan. 25. 15:32
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom meddig jártatok együtt, viszont szakítottatok. Őt ez bántotta, pláne ha te nem tudtál neki valamit megbocsátani. Úgy érezhette, hogy hibázott és mindenképp jóvá akarta tenni, újra esélyt kapni. Nem kapott. Talán mérlegelte magában, hogy veled ez lezárult és feltette magában a kérdést milyen életet szeretne élni? Akar-e olyan szekér után futni, amelyik nem veszi fel. Lehet megunta a játszmázást és a párjával, akivel jól megvannak és szeretnek együtt lenni, úgy döntöttek, hogy családot alapítanak. Lehet letelt a gyászidőszak és feldolgozta a szakítást és rájött, hogy az élet megy tovább és most jobb az élete, hiszen valaki vele tervez, míg te nem így tettél.
2021. jan. 25. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!