Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem szerelmes lett egy másik nőbe, nála is lakott 3 hónapig, de a gyerekeivel nem bírt megküzdeni. Azt mondta addig volt jó, amíg nem lakott nála. Most hazajött, de még mindíg oda húz a szíve. Nekem ez nagyon fáj! Hogy dolgozzam fel?
A baj ott van, hogy "Most hazajött" - ezt a helyedben nem engedtem volna, ennyire nem lehet egy nönek lealacsonyodni.
Addig marad veled, amíg kéznél vagy, hogy legyen valaki, akivel lefekszik, föz-mos rá, - presze közben azért a másik nöt se hanyagolja - és ha lesz jó lehetöség, akkor megint keres mást magának, te meg maradsz szükségmegoldásnak, aki mindig kihasználható
Ha vissza akarod kapni azt jelenti,hogy még mindig szereted Őt. De azért a többiekhez hasonlóan én is azt mondom,hogy legyen Benned egy tartás. Ha tényleg megbánta, Ő is ragaszkodik Hozzád, egy kicsit küzdjön Ő is ezért a kapcsolatért.
Én a helyedben nem engedtem volna azonnal hazaköltözni, menjen ahová akar és tud. Aztán "onnan" esetleg keressen ismét, igyekezzen,hogy jóvá tegye ezt a hibát. Igy könnyű Neki, de sajnos bármikor ismét szedheti a cuccát és elmehet, annak tudatában,hogy Hozzád mindig van visszaút.
Ha csak a másik nő gyerekeivel nem jött ki azt jelenti,hogy -ahogy írod is-,hogy még mindig szereti Őt. hogy tudsz így Vele élni?Megcsalt, elhagyott, visszasomfordált, de a szíve másé...
Jesszus! Fájt olvasni a kérdést!
Hogy alázhatod meg magad ennyire? Egyszerűen ilyen nincs...
Tudod ki fogadta volna vissza azt a nyomorékot?? Legyen már eszed, könyörgöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!