Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő hogy dolgozza fel azt, hogy nem annak szül gyereket, akinek akart volna?
Van egy nő, akit már régóta jól ismerek, aki komolyan gondolta volna velem, de én nem bocsátottam meg neki egy korábbi dolog miatt.
Miközben vissza akart térni hozzám, volt párja, de mivel én ezúttal elutasítottam, így vele maradt.
Azóta eltelt 1-2 év, és most már terhes tőle. Ezt hogy rendezi le fejben valaki, hogy egy ilyen komoly elhatározásra jut olyan valakivel, akit ott akart volna hagyni miattam?
Én viszont azt látom, hogy kitől, így már végérvényesen eldőlt, hogy nem lesz köztünk semmi, mert én nem fogadok el senkit másnak a gyerekével.
Eddig vívódott bennem, hogy megbocsátsak-e olyan dologért, amit korábban tett, mert jó is lett volna vele együtt lenni, meg nem is, tehát nem voltam messze ettől az elhatározástól, talán közelebb volt mint ő azt gondolta, de most már mindegy, ez a hajó elúszott neki is meg nekem is. Igazából talán jobban is jár, mert én most még semmiképpen nem akartam volna gyereket.

Te most azon hisztizel, hogy nem azzal töltötte az életét, hogy utánad fusson, miután következetesen elhajtottad?
Neked nem kellett. Másnak meg igen.
Rájött, hogy azzal sokkal boldogabb élete lesz, akit _őt_ szereti, és megad neki mindent, mint azzal, akit csak _ő_ szeret, de ez nincs viszonozva.
Szeretni nem egyféleképpen lehet. De ha vállalt vele közös gyereket, akkor nyugodtan könyveld el, hogy végleg lehorgonyzott a másik mellett.
De ha neked nem kell, ez miért zavar? Szeretted volna tovább szívatni?

És ha tényleg nem azért szült mert őt szereti, hanem mert már nagyon szeretne gyereket? Akkor mi van? Mi közöd hozzá?
Te hajtottad el őt, te utasítottad el folyamatosan, de azért elvárnád, hogy még mindig irántad rajongjon? Adj már le kicsit az egódból, kérlek

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!