Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ha egy gazdag, jóképű férfi, megkérne hogy, szüljetek neki (tőle), tíz gyereket, kb 25 év alatt, belemennétek? Ha igen, akkor egész életetekben, meglesz mindennetek, amit akartok. Soha nem kéne hogy dolgozzatok, vigyázna rátok és a gyerkőcökre.
Figyelt kérdés
2018. nov. 12. 19:07
1/22 anonim válasza:
Miért van az, hogy a mai 20-30-as férfiak 90%-a bunkó a női anatómiából? Hogyan működik az agymosás ebből a szempontból? Engem is érdekelne
2/22 anonim válasza:
Nem csak anatómiából bunkók. Alapjáraton azok. És csodálkoznak, hogy egyedül maradnak.
3/22 anonim válasza:
Mi van, ha kiderül, hogy meddő vagyok?
5/22 anonim válasza:
Én nem igazán értem a kérdéseid. Minél többet olvasok tőled, annál inkább elvesztem a fonalat.
Ne haragudj Ősember, de fogalmam sincs már mi a valódi kérdésed és mit akarsz megtudni valójába, márha vannak egyáltalán ilyen magasztos céljaid?! :/
7/22 anonim válasza:
Nem mivel meddő vagyok,de ha nem lennék se szülnék egyet se,szerencsére férjem sem rajong a gyerekekért,sőt..
8/22 anonim válasza:
10 gyerek az rengeteg. Ha nagyon gazdagok lennénk, szülnék 4-5-öt. Én szeretem a gyerekeket, de ennél többet nem bírnék el.
9/22 anonim válasza:
Nem köszi, senki tenyészkancája nem lennék.
10/22 anonim válasza:
10gyerek mellett milyen elete lehet egy nonek??? Vagy a sajat felnott elete v a gyerekei rovasara megy a dolog,ugy meg mi a jo benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!