Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, hogy lehet barátnőt szerezni, hogy nem vagyok jóképű és gazdag sem?
Bizonyos arab országokban tudsz venni. Csak azt kell megoldanod, hogy behozd az országba.
Egyébként kitartással, türelemmel, önfejlesztéssel és azzal, hogy feladod ezt az agyatlan "jóképű és gazdag" eszmét. Igen, vannak nők akiknek az számít, másoknak viszont abszolút nem az számít. Vagy ha igy is lenne, akkor szerinted mennyire produktív ilyen hozzáállással barátnőt keresni? Semennyire! Koncentrálj a belső értékeidre, legyen jó kisugárzásod és találd meg azt a stílust ami a legjobban áll és ami tetszik is neked, hogy jól érezd magad a bőrödben.
F
Köszönöm a válaszokat az életem úgyis hulladék inkább felakasztotom magam .
További boldog életet nektek
Fejezd be a picsogást, menjél fel szépen a netes társkeresökre, azt keress az átlagos, vagy csúnya lányok között.
De ha neked top csaj kell csak, vegyél egy kötelet azt hajrá!
41 ffi
Őszintén szólva,nagyjából sehogy. Magam példáját említve,nekem sem jött össze eddig és hasonló vagyok mint te.
Nagyon nehéz dolgod van,ez van.
Ha nagyon nagy mázlid van,akkor egy átlagos csajt találhatsz,de ahhoz ötöslottó szintű szerencse kell.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!