Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nők, ha egy gazdag, jóképű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ha egy gazdag, jóképű férfi, megkérne hogy, szüljetek neki (tőle), tíz gyereket, kb 25 év alatt, belemennétek? Ha igen, akkor egész életetekben, meglesz mindennetek, amit akartok. Soha nem kéne hogy dolgozzatok, vigyázna rátok és a gyerkőcökre.

Figyelt kérdés
2018. nov. 12. 19:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
65%

Akkor 300 hónap alatt tíz gyermek, arányosan 2 év 5 hónaponta bővül a család létszáma egy fővel.

A tervedhez egy 18 éves indiai/arab nőt kell találnod, mire legyártja neked a gyermekeket 43 éves lesz, de 78-nak fog kinézni.

2018. nov. 12. 19:39
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom. Nekem van már gyerekem, nemsokára már kettő, de sose amortizálnám így le magam semmi pénzért. Ez csak a testi része. De mivel azokkal a gyerekekkel foglalkozni is kéne, 3 a maximum, mivel ennyivel tudnék minőségi időt tölteni úgy, hogy nekem is maradjon életem.

30N

2018. nov. 12. 19:48
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Még egyet sem szűlnék,nem hogy 10-et.
2018. nov. 12. 19:58
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok gyereket. Total mindegy, hogy mennyi penzt ajanlana erte.
2018. nov. 12. 20:21
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem mennék bele.
2018. nov. 12. 20:35
 16/22 anonim ***** válasza:
esélytelen. 10 gyerek??!! soha. én gyenge, puhány nő vagyok, szerintem max 5-nél már kb belehalnék a szülésbe, már ha egyáltalán ki tudnám hordani. ennyit én nem bírnék el, már biológiailag nézve, nem beszélve a lelki részéről. azokkal a gyerekekkel foglalkozni is kell, nevelni őket, ehhez édeskevés az anyagi háttér és a fizikai biztonság. én nem vállalnám be, bármennyi pénzt adna érte. nem vagyok tenyészkanca.
2018. nov. 12. 20:37
 17/22 anonim ***** válasza:
Off, de két nőt is ismerek, akiknek több mint 10 gyerekük van, és nagyon is jól néznek ki.
2018. nov. 12. 21:45
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Tenyészmarha címszóval adj fel hirdetést!
2018. nov. 12. 22:07
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát bocs, de nő vagyok nem gyártósor. Amúgy sem érdekel a pénz és nem akarnék eltartott lenni, belebolondulnék.
2018. nov. 13. 11:31
 20/22 anonim ***** válasza:

A Digitális Ősember egy idióta, ez nem vitás, de azokon még jobban csodálkozom, akik nem értik a kérdéseit. Talán szellemi fogyatékosok, vagy mi a szösz?

Régen volt Kepes András műsorában egy házaspár, ahol a férfi annakidején olyan nőt keresett, aki szül neki 20 gyereket. És talált is ilyet. Akkor világ legboldogabb családjának tűntek, nem tudom hogy mi lehet velük most, mindenesetre a 10 az nem egy rettenetes nagy szám, ha azt nézzük, hogy lombikbébiprogramban volt már 6 is egy szüléssel.

2018. nov. 15. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!