Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nők, ha egy gazdag, jóképű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ha egy gazdag, jóképű férfi, megkérne hogy, szüljetek neki (tőle), tíz gyereket, kb 25 év alatt, belemennétek? Ha igen, akkor egész életetekben, meglesz mindennetek, amit akartok. Soha nem kéne hogy dolgozzatok, vigyázna rátok és a gyerkőcökre.

Figyelt kérdés
2018. nov. 12. 19:07
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nem.

1. Nem szeretem a gyerekeket, egyet se szülnék, 10-et plàne nem.

2. Van munkàm, fizetésem, kiveszem a részem az anyagi terhekből.

3. SOHA nem kéne olyan pasi aki gyerekvàllalàstól teszi függővé a kapcsolatot.

4. Ha akarnék is gyereket, 1- esetleg 2- nél többet semmiképp se vàllalnék. Nem vagyok híve az ész nélküli szaporodàsnak. Személyesen nem is ismerek senkit akinek hàromnàl több gyereke lenne.

2018. nov. 15. 21:52
 22/22 anna.love válasza:

Biztos hogy nem

.....

Ez hülyesèg...

A kèrdező nem tudom hàny èves, de valami nem stimmel nàla az biztos😉

2018. nov. 16. 07:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!