Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő hogy dolgozza fel azt, hogy nem annak szül gyereket, akinek akart volna?
Van egy nő, akit már régóta jól ismerek, aki komolyan gondolta volna velem, de én nem bocsátottam meg neki egy korábbi dolog miatt.
Miközben vissza akart térni hozzám, volt párja, de mivel én ezúttal elutasítottam, így vele maradt.
Azóta eltelt 1-2 év, és most már terhes tőle. Ezt hogy rendezi le fejben valaki, hogy egy ilyen komoly elhatározásra jut olyan valakivel, akit ott akart volna hagyni miattam?

Lehet, hogy már a párjától szeretne gyereket. Már túltette magát rajtad és őt szereti, vele boldog. Ne hidd azt, hogy élete végéig utánad fog sírni!
Én sose szülnék olyannak, akinek nem akarok. Szerintem a legtöbben így vannak ezzel. ;)

A konkrét szituáció úgy volt, hogy éveket átívelően, vissza-visszatérően a tudtomra adta, hogy velem akar lenni és velem komolyan gondolná. Már akkor is, amikor a mostanival még új pár voltak, és akkor is, amikor már többéves. Soha nem mondta ki így nyíltan, csak éppen annyira, hogy vegyem a lapot. De éppen ezért soha nem is kapott nyílt egyértelmű elutasítást. Talán ezért is tért vissza nálam a témára többször is. Én magamban is küszködtem a dolgon, hogy megbocsátsak-e neki a korábbiakért, vagy sem, de aztán mindig arra jutottam, hogy nem akarok tőle semmit.
Aztán ezt egy ideje abbahagyta, és nem olyan sokkal utána terhes lett így 30 évesen.
Nekem ebből a történetből nem az jön le, hogy most már őt pár év után hirtelen mégis annyira megszerette, hanem az, hogy most már 30 éves, kezd benne lenni a korban, valakivel gyereket kell csinálni, ha velem nem tud, akkor csinál vele, még ha elsősorban nem is vele akart volna. Én ebből így ezt tudom levonni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!