Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életem szerelmének gyereke es felesege van, hogyan dolgozzam fel vagy mit csináljak? 18
Mindig olyan voltam akinek sosem volt senkije. Soha nem fiúztam. Aztán 16 évesen megismertem őt. Ő akkor 28 volt. Akkor volt koztunk csok. Vele csokoloztam eloszor. Mondta hogy nem szereti az élettársát, ez már csak megszokás, amig nincs más addig jó ő, addig legalabb vele van a gyereke. Hittem neki. Bolond fejjel, de akkor én még csak 16 éves voltam. Így vissza gondolva szánalmas hogy ebből elhittem neki bármit is. Hiszen ugysem hagyta volna ott a csaladjat egy 28 eves embwr egy 16 eves kislanyert.
Megbeszéltünk egy találkát. Lejött hozzám. De rosszul sült el, utána nem is keresett.
Most 18 evesen, még most is szeretem és ez szerintem szerelem. Azota egy percig sem tudtam kiverni a fejembol.
Sokáig csend volt.
Aztán közös ismerosok meg ő, egy helyen dolgoztak. És mondták nekem hogy kérdezősködik rólam, meg olyanokat beszel hogy milyen gyerekes voltam. Azt mondták azt üzeni menjek dolgozni mert beszelni akar velem. De nem mertem menni.
Keresett itt a faluba kocsival, de nem talalt meg mert nem voltam kint. Bejelölt facen, de nem akar velem beszelni.
Már az öngyilkosság gondolata van bennem mert én ezt nem tudom feldolgozni hogy ez a helyzet.
Nem tudom hogy ezek a kérdések viccek-e vagy sem. Őszintén nem is tartom komolynak ezt az egészet, egyszerűen nem akarom elhinni hogy ilyen hülyék léteznek, de öngyilkosság nem vicc és ha pár kedves szó ment meg ettől akkor ennyi fáradságot megér.
Gyerek voltál, hülye, manipulatív, ő meg egyszerűen kihasználta ezt. Nem vagy belé szerelmes, csak elhitette veled hogy szerelmes vagy. Játszott veled. Mint ahogy elsőben megtanítanak olvasni, ő téged tévképzetekre tanított hogy kedvére szórakozhasson veled. Próbáld magad túl tenni ezen, jelölj ki célokat életedben, például hogy te ennél többet érdemelsz, és több jár neked, ezért te is többet fogsz legközelebb beleadni naiv gyerekes hülyeség helyett. Fejleszd magad, lépd át, lépj előre. Csak így lehet élni, különben megragadunk egy egy szar pillanatban.
Na ezért kéne valami állami programot indítani a szeretethiányosak kezelésére.
A kérdező papíron felnőtt nő, aki egy nyomorék miatt megölné magát.
Az ilyeneket fűzik be egyes vallások terrormerényletekre.
édesem dobd ki a pasast, és keress fel egy pszichológust.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!