Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mennyire számít, hogy a társának/szerelmének a családja elfogadjon titeket? Akár ez is fontos lehet egy komolyabb kapcsolatban?
Engem rohadtul zavarna, ha a párom családja utálna, főleg, ha a párom jó kapcsolatban van a családjával.
Egyrészt nyilván hosszú távon kényelmesebb, családi vacsorák, esküvő, családi bulik, akármi, ha mondjuk hosszú távra tervezünk, másrészt meg azért szerintem természetes, hogy szeretnénk imponálni és jó kapcsolatba lenni a párunk családjával, ráadásul ha a partner ad a véleményükre, az a kapcsolaton is megmutatkozhat, mint ahogy írtad is.
Nyilván van az a szitu, amikor valamelyik családtag totál kiállhatatlan, áskálódó p-csa/farok, de most ezt ne vegyük ide :D
Én tepernék mint az állat, hogy lenyűgözzem anyucit-apucit.
Ha a páromra is hatással van illetve őt oltogatják helyettem az nyilván zavarna. Ha nincs változás vagy hajlandóság a probléma megbeszélésére, lelépnék.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!