Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan nők, akiknek egy kapcsolatban az is fontos, hogy a párja jól érezze magát?
Ha együtt vagy valakivel és szereted akkor az alap lenne, hogy ő is jól érezze magát. Nem ?
Nem tudom ki szeretne olyan emberrel együtt lenni, aki a párja miatt boldogtalan.. Mármint ha ennek tudatában vagy..
Egy párkapcsolatbab egymásÉRT vagyunk. Az a célunk, hogy a másikat boldoggá tegyük.
Nem nevezném párkapcsolatnak azt a "szövetséget", ami nem ezen alapszik.
Egyébként mi értelme lenne egy párkapcsolatnak? Még ha önző vagyok is, és a magam boldogsága a lényeg, akkor is nehéz úgy boldognak lenni, hogy a másik mellettem szomorkodik és elégedetlen. Tehát még ha önző is valaki, de kicsit is empatikus, akkor is foglalkozni fog a másik érzelmi jólétével. Szerintem egy párkapcsolatnak semmi értelme, ha az egyik fél boldogtalan, és ennek egyértelműen a párja az oka.
Aki őszintén hosszú távú szerelmi kapcsolatot szeretne, kérdező, az gondolni fog rád is, nem csak magára.
persze, nem is lennék olyannal kapcsolatban, aki nem fontos nekem
aki meg az, azzal meg természetesen törődöm és fontos számomra, hogy boldog legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!