Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélye lehet egy vallásos és egy nem vallásos szerelmének?
Figyelt kérdés
Azért fontos, mert hiába a vonzalom ha a vallás ezt nem engedi?2016. dec. 19. 21:48
1/7 anonim válasza:
A szerelem erősebb mint a pénz, társadalmi helyzet, vallás...Ha mégsem, akkor az nem szerelem.
2/7 anonim válasza:
A ket embertol fugg. Egy szinte mar szektas befordult (az nem mintha eszrevenne barkit is), es egy abszolut ateista "mind veletlen szulettunk erre a foldre, senki nincs itt rajtunk kivul" kozott nem sok eselyt latok. Ellenben, egy szereny, igyekvo, erkolcsos stb. ember, akinek a vallas egyfajta iranymutato az elethez, es egy vallasokbol esetleg kiabrandult valaki, aki hisz egy fensobb eroben, de nem szeretne vallasi keretek koze szoritani, az mar teljesen mas teszta.
3/7 anonim válasza:
Mindenki hisz valamiben. Mi a vallás? Mit vallasz? Miben hiszel? Mindenki abban hisz, amiben akar. Az én vallásom a tudomány, ettől függetlenül hiszek egy felsőbbrendű "erőben", ami megadta a kezdőlökést a világegyetemünknek, amiből létrejöttek, kialakultak a fizika szabályrendszerei, az elemek, a galaxisok, a bolygók, majd az élet, majd a Föld bolygón az ember, aki kitalálta a hívő, pl. keresztény vallást. Az, hogy valaki kapaszkodik egy olyan hitben, nézetben, mely utat és támaszt nyújt neki az életben, a mindennapokban, a másik fél pedig másban hisz, nem jelenti azt, hogy ne lehetne kiegyensúlyozott, boldog életük szerelemmel.
4/7 anonim válasza:
Nem hiszek semmiben. Az nem baj, ha a másik vallásos, hisz ez sajnos a többség, csak ne legyen nagyon elvakult.
5/7 anonim válasza:
nem az a probléma, hogy a vallás nem engedi. én is merek vallásosakat és erre tesznek szerintem. a probléma az, hogy nagyon meghatározó az életükben ez a földöntúlira irányultság. ha a másik a templom helyén csak köveket lát akkor úgy nehéz.
6/7 anonim válasza:
Nem vagyok vallásos, de ha egészséges szinten űzné azt amit, és engem nem szekálna vele nem érdekelne, hogy miben hisz. De a hit gyülekezete meg hasonló szektatagoktól mentsen meg az élet! Lehet bármennyire vonzó számomra az illető, ha ilyesmiben benne van gyorsan futok...
7/7 anonim válasza:
A vallásos emberektől menekülj, nem százasok higgy nekem.
Lett volna két vallásos barátnőm is csak nem tudtam elfogadni a furcsa dolgaikat. Na jó a szüleik is képmutatóak
voltak. A szocializmusban ők voltak a legnagyobb párttagok
most meg az első sorban ülnek a misén vasárnap délelőtt.
Kösz de ebből nem kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!