Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az életed szerelmének tekintett férfi/nő azt mondaná hogy a karrier fontosabb számára mint te, és ezért szakít. Azt hogyan fogadnád? Beletörődnél? Próbálnád győzködni hogy ne szakítson?
Elengedném... és keresném tovább életem szerelmét, mert ő nem volt az.
Amúgy én pártolom a karrierista személetet, és épp ezért: egy kapcsolat főleg egy férfinél nem teszi tönkre a karriert. Nekem nagyon kifogás szaga van a dolognak!
Ha ő a karrierje miatt akar velem szakítani, akkor tegye, majd ha egyedül fog megfonnyadni a sarokban, rádöbben arra, hogy jobb lett volna egy társsal megélni a sikereit.
Senkit nem lehet kényszeríteni semmire, nem győzködném.
Ez csak kifogás. A barátom aztán erősen karrierista, mégse mondott le rólam. Sőt szerintem kifejezetten jól esik neki, hogy az egész napos hajtás végén este van kinek panaszkodni kicsit, vagy csak vacsorára hazajönni, stb. Nem ő életed szerelme, vagy legalábbis nem kölcsönös.
Persze az is lehet, hogy nem engeded a karrierjében kibontakozni, és csak hátráltatod, ez esetben valahol megértem.
Rosszul esne, mivel valószínűleg más van a háttérben. Párom is karrierista, és külföldre akar menni Phd-re. Ellenben mióta együtt vagyunk, szóba hozta a dolgot, hogy engem nem hagyna csak úgy itt, pedig csak pár hónapja vagyunk együtt... Én pedig természetesen mondtam, hogy menjen ki nyugodtan tanulni. Aztán majd követem, ahogy tudom.
Szóval, ha két fél szereti egymást, és a karrierista mellett olyan személy van, aki képes rugalmas lenni, nem gátolja a másikat, akkor ez nem lehet indok szakításra.
nem győzködnék én senkit. 1x győzködtem egy nőt, mai napig bánom, és egész életemben bánni fogom ezt a lépést.
Ha nem kellek neki, akkor menjen! találok én a helyére másikat, van nő a világon, lehet válogatni.
Megtörtént. Nagyon szerettem, először győzködtem, könyörögtem, próbáltam meggyőzni, hogy a karrier miatt nem kell külön mennünk, akár a világ végére is utána megyek. Mégsem akarta velem a jövőt, csak távkapcsolatot. Hogy ha majd én is elérek valamit, összejövünk megint.
Most meg úgy néz ki, hogy az ő elképzelt karrierjéből nem lesz semmi, én pedig kemény munkával, lassan török egyre feljebb és végül én szakítottam meg a távkapcsolatot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!