Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti melyik társtípust választanátok, miért?
a: Megbízhatsz benne, szép, kedves, okos, tudod hogy veled marad bármi történjék, kényelmes életed lehet mellette, viszont nincsen meg a tűz, elcsábítási képesség és az életfelfogásotok is eltér pár fontosabb kérdésben.
b: Megbízhatsz benne, bár folyamatosan igényli a törődést, bizonyítanod kell többször is, hogy szereted, nem elég kimondani, nem lehet eltunyulás, elkényelmesedés részedről a kapcsolatban. Megvan a tűz, szép, okos, hasonló életfelfogás.
A) a tuzet feltudom csiholni de egy tinye-tunya anyamasdzon katonajaval nem tudok mit kezdeni.
18/L
A!
A b az már túlzás. Nem kell semmit bizonygatni vagy érzitek vagy nem.
Ja, az indoklás lemaradt (1-es vagyok).
Szóval határozottan a bé válasz.
Az a)-t nem is tudnám hosszú távon csinálni.
Ha nincs meg a tűz, akkor az egyik elemi alkotórész hiányzik. Amúgy sem vonz az unalmas, kiszámítható, beszürkült komfortélet. Legfeljebb ha már úgy gondolom, ideje békében megöregedni.
Az meg, hogy folyamatosan igényli a törődést, nem lehet eltunyulni - ezt alapnak tartom egy felnőtt párkapcsolatban.
24/F
B ha az életfelfogásunk különbözik fontos kérdésekben, akkor az a kapcsolat halálra van ítélve.
A B lehetőség pedig egy normális kapcsolatnal tűnik. Én is ilyen vagyok férfiban, aki igényli a törődést, de éppen ezért ezt meg is tudom adni. Kár, hogy a nőknek erre nincs igényük.
B.
Nem kell langyi kapcsolat, tűz kell! :)
B.
Az A ellen szól:
- nincs tűz, életfelfogás eltér - ez a kapcsolat halála már az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!