Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeretném, ha a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném, ha a barátom döntene, ezért megvonom a szexet, szerintetek ez mennyire jó ötlet?

Figyelt kérdés
26 éves vagyok. A barátom 25. 3 hete jött haza Münchenből, Erasmusról, fél év után. 3 éve vagyunk együtt. Mikor kiment erasmusra, felajánlottam, hogy vele megyek, és itt hagyom a munkám (én már 3 éve dolgozom), ő pedig azt mondta, jobb ötlet itthon maradnom, mivel csak fél évre megy ki, és nem szeretné, ha félbe hagynám a karrierem, valamint az "erasmus élményt" egyedül szeretné átélni. Tudom, hogy nem csalt meg, szinte minden nap beszéltünk, de úgy érzem, hogy a karrierje, a nyelvtanulás, a bulizás fontosabb volt neki. Még másfél éve van hátra neki az egyetemből, és sokszor úgy érzem, hogy bizonytalan abban, hogy mit szeretne. Karriert vagy engem. Én már 2 év múlva szertnék házasodni és gyerekeket, a biológiai órám is ketyeg. Ő azt mondta, hogy először végezne az egyetemmel, majd 2-3 évet szeretne dolgozni, és csak utána családot alapítani. Én pedig úgy gondolom, hogy a közös életünket már az egyetem alatt is tervezgethetné. Ezért, hogy biztosra menjek, mielőtt kiment Németorszgába, közöltem vele, hogy amíg nem érzem, hogy velem tervezne, amíg nem gondolja komolyan, amíg nem akar eljegyezni, vagy legalább a gondolattal kacérkodni, nem fekszem le vele. Ő persze tiltakozik, és ki van bukva emiatt. Hetente vannak kitörései, és azt mondja, hogy szerinte bizonyított azzal, hogy fél évig ő sem nézett félre. De szerintem meg itt hagyott, és több bizonyításra van szükségem. Szerintetek jó ötlet ezt tenni? Nem szeretnék bizonytalanságban maradni, és elveszteni az esélyemet a gyerekvállalásra.

2014. aug. 24. 19:47
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
92%
Ha engem bármilyen nő azzal zsarolna, hogy "akkor nem fekszik le velem", egyből kidobnám a fenébe..
2014. aug. 24. 19:49
 2/52 A kérdező kommentje:
Szóval március óta nem voltunk már együtt. De ha meglátogat, mindig egy ágyban alszunk, mert szerintem így mégiscsak érződik, hogy egy pár vagyunk. Ugyanúgy folyik minden, csak szex nélkül. Viszont ugye, ő kb heti rendszerességgel felhozza, hogy ez neki nagyon nehéz. De szerintem ha tényleg engem akar, akkor megteszi amit kérek.
2014. aug. 24. 19:50
 3/52 RRR ***** válasza:
100%

szerintem a szexet csinálni kell

és nem

zsarolni bárkit is vele

ez nem egy elintézési módszer

így-ilyenkor megy a legkönnyebben félre a tásr

2014. aug. 24. 19:50
 4/52 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok.

Fél éve nem szexeltek és még veled van?! Ha nem csalt meg, akkor nagyon szeret. Állj le ezzel, ez egy baromi undorító dolog. Kábé mintha azt mondanám a nőmnek, hogy "Figyelj, én szeretlek, de amíg nem adod le írásban, hogy velem akarsz élni a későbbiekben, addig nem fogok neked kedveskedni, főzni, bókolni, megmasszírozni, de k.urvára semmi kedveset nem teszek feléd, babám"....

2014. aug. 24. 19:53
 5/52 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezzel max annyit érsz el, hogy megutáltatod magad vele és megcsal majd. Milyen dolog ez már, hogy megzsarolod a párod?

L

2014. aug. 24. 19:54
 6/52 anonim ***** válasza:
100%

Te nem szereted a párodat, ha így viselkedsz vele, jobban jár, ha elhagyod, és talál magának egy normális nőt, már ne haragudj. Önző vagy, a biológiai órádra meg ne fogd, mert az egy darabig működni fog. Sok nőnek tolódik ki a gyerekvállalás 30 éves kor után, nem egy ilyen ismerősöm van, és nem volt belőle semmi hátrányuk. Nekem is ki fog tolódni, de nem izgatom magam, így alakult, kész. Ember tervez, Isten végez.

Hagyd el ezt a szegény fiút, ne csinálj papucsot belőle, te meg keress olyan pasit, aki már túl van a karrierépítésen és nyugodt szívvel le meri kötni magát.

2014. aug. 24. 19:54
 7/52 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel nem érsz el semmit. A szexel való zsarolás az egyik legundorítóbb dolog, amit egy nő tehet - nőként mondom. Ezzel csak azt éred el, hogy félretekintget.

A biológiai órád rohadtul nem kegyeg 26 évesen, ez egy oltári nagy baromság is volt tőled.

Az viszont gáz, hogy a pasid szerint az a bizonyítás, hogy nem nézett félre. Ez természetes lenne, nem bizonyítás.

Az eljegyzés pedig mit bizonyít? Az csak egy darab papírfecni.

2014. aug. 24. 19:55
 8/52 anonim ***** válasza:
84%
Az a nő, aki szex megvonásával zsarolja a pasiját, megérdemli, hogy megcsalják és elhagyják. Nőként mondom ezt. Nőj fel, kislány!
2014. aug. 24. 20:01
 9/52 Rékcsi ***** válasza:
Én csak azt nem értem, hogy te ezt, hogyan bírod, En biztosan nem bírnám elviselni szex nélkül ezt a fél évet, egyszerűen beleőrülnék :/
2014. aug. 24. 20:04
 10/52 anonim ***** válasza:
Ez nem fog sok jóra vezetni
2014. aug. 24. 20:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!