Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném, ha a barátom döntene, ezért megvonom a szexet, szerintetek ez mennyire jó ötlet?
szerintem a szexet csinálni kell
és nem
zsarolni bárkit is vele
ez nem egy elintézési módszer
így-ilyenkor megy a legkönnyebben félre a tásr
Első vagyok.
Fél éve nem szexeltek és még veled van?! Ha nem csalt meg, akkor nagyon szeret. Állj le ezzel, ez egy baromi undorító dolog. Kábé mintha azt mondanám a nőmnek, hogy "Figyelj, én szeretlek, de amíg nem adod le írásban, hogy velem akarsz élni a későbbiekben, addig nem fogok neked kedveskedni, főzni, bókolni, megmasszírozni, de k.urvára semmi kedveset nem teszek feléd, babám"....
Szerintem ezzel max annyit érsz el, hogy megutáltatod magad vele és megcsal majd. Milyen dolog ez már, hogy megzsarolod a párod?
L
Te nem szereted a párodat, ha így viselkedsz vele, jobban jár, ha elhagyod, és talál magának egy normális nőt, már ne haragudj. Önző vagy, a biológiai órádra meg ne fogd, mert az egy darabig működni fog. Sok nőnek tolódik ki a gyerekvállalás 30 éves kor után, nem egy ilyen ismerősöm van, és nem volt belőle semmi hátrányuk. Nekem is ki fog tolódni, de nem izgatom magam, így alakult, kész. Ember tervez, Isten végez.
Hagyd el ezt a szegény fiút, ne csinálj papucsot belőle, te meg keress olyan pasit, aki már túl van a karrierépítésen és nyugodt szívvel le meri kötni magát.
Ezzel nem érsz el semmit. A szexel való zsarolás az egyik legundorítóbb dolog, amit egy nő tehet - nőként mondom. Ezzel csak azt éred el, hogy félretekintget.
A biológiai órád rohadtul nem kegyeg 26 évesen, ez egy oltári nagy baromság is volt tőled.
Az viszont gáz, hogy a pasid szerint az a bizonyítás, hogy nem nézett félre. Ez természetes lenne, nem bizonyítás.
Az eljegyzés pedig mit bizonyít? Az csak egy darab papírfecni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!