Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeretném, ha a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném, ha a barátom döntene, ezért megvonom a szexet, szerintetek ez mennyire jó ötlet?

Figyelt kérdés
26 éves vagyok. A barátom 25. 3 hete jött haza Münchenből, Erasmusról, fél év után. 3 éve vagyunk együtt. Mikor kiment erasmusra, felajánlottam, hogy vele megyek, és itt hagyom a munkám (én már 3 éve dolgozom), ő pedig azt mondta, jobb ötlet itthon maradnom, mivel csak fél évre megy ki, és nem szeretné, ha félbe hagynám a karrierem, valamint az "erasmus élményt" egyedül szeretné átélni. Tudom, hogy nem csalt meg, szinte minden nap beszéltünk, de úgy érzem, hogy a karrierje, a nyelvtanulás, a bulizás fontosabb volt neki. Még másfél éve van hátra neki az egyetemből, és sokszor úgy érzem, hogy bizonytalan abban, hogy mit szeretne. Karriert vagy engem. Én már 2 év múlva szertnék házasodni és gyerekeket, a biológiai órám is ketyeg. Ő azt mondta, hogy először végezne az egyetemmel, majd 2-3 évet szeretne dolgozni, és csak utána családot alapítani. Én pedig úgy gondolom, hogy a közös életünket már az egyetem alatt is tervezgethetné. Ezért, hogy biztosra menjek, mielőtt kiment Németorszgába, közöltem vele, hogy amíg nem érzem, hogy velem tervezne, amíg nem gondolja komolyan, amíg nem akar eljegyezni, vagy legalább a gondolattal kacérkodni, nem fekszem le vele. Ő persze tiltakozik, és ki van bukva emiatt. Hetente vannak kitörései, és azt mondja, hogy szerinte bizonyított azzal, hogy fél évig ő sem nézett félre. De szerintem meg itt hagyott, és több bizonyításra van szükségem. Szerintetek jó ötlet ezt tenni? Nem szeretnék bizonytalanságban maradni, és elveszteni az esélyemet a gyerekvállalásra.

2014. aug. 24. 19:47
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
100%

nagyon nem jó ötlet, ezzel nem érsz el semmit

legjobb esetben is eljegyez, de az csak kényszerből lenne, úgy meg gondolom te se akarod

a másik lehetőség, ami valószínűbb hogy nem fogja bírni ezt és vagy elhagy vagy megcsal

üljetek le megbeszélni a dolgokat, de ne kényszeríts rá semmit és ne büntesd

örülj hogy eddig kibírta így is

2014. aug. 24. 20:13
 12/52 anonim válasza:
100%

Felnőtt ember létedre ilyen okos vagy, hadd gratuláljak neked!

-irónia vége

2014. aug. 24. 20:20
 13/52 anonim ***** válasza:

Máshogy "próbáld elérni", ennek nem lesz jó vége. Nem fogja bírni! Inkább azzal "fenyegesd", hogy elhagyod. Végül is, ha veled tervezi a jövőjét, akkor mindent meg fog tenni azért, hogy ne hagyd el, ha pedig nem, akkor legalább időben kiderült és nem két év múlva.

Én is 24 éves nő vagyok. Sok srácon azt látom, hogy harminc előtt nem nagyon akar nősülni. (jó, ismerek egy párat, de az a gyakoribb, hogy az ismerőseim mind 30 évesekhez mennek hozzá).

2014. aug. 24. 20:35
 14/52 anonim ***** válasza:
100%

Egy ismerősömmel is beszélt erről a barátnője, de nem ilyen dedós zsarolásokat vetett be. Hanem kerek perec elmondta, hogy ő közeljövőben családot akar, ha a srác nem, akkor inkább ne pazarolják egymás idejét.

Ez egyenes beszéd, és két éve boldog házasember a barátom :)

De te pitiáner játszmákba kezdesz, hogy belekényszerítsd az általad állítólag szeretett embert egy olyan helyzetbe, amiről már beszéltetek, és pontosan tudod, hogy mit akar.

Esküszöm nem vagy normális.

Akkor kellett volna valami kompromisszumot kötni, nem most duzzogni, mert nem minden úgy alakul, ahogy te, őnagysága kitalálta...a párod egy másik ember önálló akarattal, nem a házirobotod...

2014. aug. 24. 20:57
 15/52 anonim ***** válasza:
100%

Minden alkalommal, amikor egy nő eljegyzést követel, egy aranyos nyuszika meghal.

Azzal, hogy megzsarolod, egyetlen dolgot bizonyítasz: azt, hogy egy önző, erőszakos hisztis pi~tsa vagy, aki elől minden férfiembör menekül, akinek kettőnél több agysejtje van. Totál kiábrándító.

1. Kierőszakolt eljegyzésből, házasságból nem született még semmi jó.

2. Naná, hogy fontos a karrierje. Tudod, ebből fogja hazalapátolni azt a pénzt, amiből a családját eltartja. Akik a jelenlegi felállás szerint: te + a leendő porontyaitok. Stabil, jól kereső állás nélkül meg hatalmas felelőtlenség gyereket vállalni (teljesen mindegy, hogy mit kotyog a biológiai órád). Inkább örülnél, hogy egy szorgos, józan gondolkodású pasid van!

3. Ha akkora nagy lelki törést okozott neked, hogy fél évet külföldön töltött/ennyire nem vagytok közös nevezőn, nem kötelező vele maradni. Abban sincs semmi, hogy ha úgy döntesz, neked egy már most jól kereső hapsi kell, akivel minél hamarabb családot tudtok alapítani.

(26/N)

2014. aug. 24. 22:10
 16/52 anonim ***** válasza:
100%
hagyd azt szerencsétlent. felejtsd el. kit érdekel a biológiai órád.ő szerinted azért el hogy te játsz vele ilyen kisded szrságokat.keress magadnak egy hozzád hasonló barmot.
2014. aug. 24. 22:21
 17/52 anonim ***** válasza:
100%

3x olvastam el mire megertettem hogy konkretan mit csinaltal.

En a srac helyeben ugy kivagtalak volna mar a hora hogy csak ugy puffantal volna draga.

Onzo, ostoba noszemely vagy, az ilyet minden epeszu ferfi elkeruli. A mostani gondolkodasmodod tokeletesen mutatja, hogyan fogod a hazassagban is kizsarolni/kihisztizni azt amit akarsz.

2014. aug. 24. 23:40
 18/52 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem annyira különbözik a jövőképetek, hogy jobb, ha szakítotok. Ráadásul testi vonzalom sincs köztetek. Ha lenne, nem bírnátok ki, hogy fekszetek egymás mellett, és nincs szex. Ez nem egészséges így. Csak azt éred el ezzel, hogy még jobban elhidegültök egymástól. Amúgy egy jó szex után sokkal könnyebb meggyőzni a pasit bármiről. :P
2014. aug. 25. 08:07
 19/52 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem értem, hogy a karrier és a család hogyan zárja ki egymást. Ahogy azt már korábban írta valaki, örülhetnél, hogy ilyen szorgalmas pasid van, akinek vannak tervei a jövőre nézve és tesz is érte. Ebből a pénzből fog családot alapítani, de még nem most. Ez még nem jelenti azt, hogy nem szeret téged, egyszerűen csak építi a (közös) jövőt.

Vagy szerinted hagyja ott az egyetemet, ne is csináljon semmit, foglalkozzon mindig veled és közben izzadjon jó sok money-t. Vagy mégis hogyan képzeled?

Hagyj fel ezekkel a buta játékokkal, mert tényleg csak elüldözöd magad mellől. Nem mellesleg én nem tudnék úgy feküdni a párom mellett, hogy ne kívánjam meg. (Van, hogy munka közben is eszembe jut, hogy mennyire jó lenne most összebújni vele). :)

24N

2014. aug. 25. 10:21
 20/52 A kérdező kommentje:
Van még testi vonzalom. Nagyon rossz nekem is, mikor mellettem fekszik. De muszáj kibírnom, különben máshogy nem tudom rávenni, hogy döntsön. Velem képzeli el a jövőjét vagy sem.
2014. aug. 26. 07:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!