Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeretném, ha a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném, ha a barátom döntene, ezért megvonom a szexet, szerintetek ez mennyire jó ötlet?

Figyelt kérdés
26 éves vagyok. A barátom 25. 3 hete jött haza Münchenből, Erasmusról, fél év után. 3 éve vagyunk együtt. Mikor kiment erasmusra, felajánlottam, hogy vele megyek, és itt hagyom a munkám (én már 3 éve dolgozom), ő pedig azt mondta, jobb ötlet itthon maradnom, mivel csak fél évre megy ki, és nem szeretné, ha félbe hagynám a karrierem, valamint az "erasmus élményt" egyedül szeretné átélni. Tudom, hogy nem csalt meg, szinte minden nap beszéltünk, de úgy érzem, hogy a karrierje, a nyelvtanulás, a bulizás fontosabb volt neki. Még másfél éve van hátra neki az egyetemből, és sokszor úgy érzem, hogy bizonytalan abban, hogy mit szeretne. Karriert vagy engem. Én már 2 év múlva szertnék házasodni és gyerekeket, a biológiai órám is ketyeg. Ő azt mondta, hogy először végezne az egyetemmel, majd 2-3 évet szeretne dolgozni, és csak utána családot alapítani. Én pedig úgy gondolom, hogy a közös életünket már az egyetem alatt is tervezgethetné. Ezért, hogy biztosra menjek, mielőtt kiment Németorszgába, közöltem vele, hogy amíg nem érzem, hogy velem tervezne, amíg nem gondolja komolyan, amíg nem akar eljegyezni, vagy legalább a gondolattal kacérkodni, nem fekszem le vele. Ő persze tiltakozik, és ki van bukva emiatt. Hetente vannak kitörései, és azt mondja, hogy szerinte bizonyított azzal, hogy fél évig ő sem nézett félre. De szerintem meg itt hagyott, és több bizonyításra van szükségem. Szerintetek jó ötlet ezt tenni? Nem szeretnék bizonytalanságban maradni, és elveszteni az esélyemet a gyerekvállalásra.

2014. aug. 24. 19:47
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
100%
Szegény srác, komolyan sajnálom, hogy kifogott egy ilyen nőt :(.
2014. aug. 27. 12:03
 32/52 anonim ***** válasza:
100%

Ez közönséges zsarolás, ami semmiképpen nem jó.

Az meg, hogy előbb egzisztenciát akar, és aztán családot, ez éppen a felelősségteljességre, komolyságra utal.

Gyerekről meg nem kell lemaradni: manapság már 30 felett is sokan szülnek, gond nélkül.

És nem akarlak megbántani, de valamit még meg kell írnom:

Persze, ha Te nem érted, hogy egy családhoz egzisztenciális háttér is kell, akkor kérdés, hogy érett vagy-e a gyerekvállalásra. Sajnálom, de ez az igazság...

2014. aug. 27. 12:56
 33/52 gr. Shadow ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

1. Nem vagy Nő, csak valamiféle hisztis véglény ami fondorlatos módon hozzánőtt egy jobb sorsra érdemes p.nához.

2. Aki eszközt lát a szexben az nem érdemli meg hogy emberszámba vegyék!

3. A barátod helyében kirúgnálak hogy a lábad sem érné a földet, aztán évek múltán kapnál pár képet a családomról amit egy Nővel alapítottam!

4. A biológiai órád majd csak azután kezd el ketyegni, ha felnőttél, és abból amit írtál az látszik hogy ez még messze van.

5. A barátod egy hónapon belül dobni fog/megcsal, és neked nem lesz erkölcsi alapod akár csak egy szót is szólni érte!

2014. aug. 27. 13:02
 34/52 anonim ***** válasza:
2014. aug. 30. 23:25
 35/52 anonim ***** válasza:
Szerintem te egyszerűen frigid vagy.
2014. aug. 31. 07:52
 36/52 anonim ***** válasza:
58%

Nekem belöknél egy ilyet már csomagolhatnál is.

Tudod kiengedné meg,hogy zsarold.

De azért majd a Bömösbe Luji Vujtonnal beülni a kis punciddal jó érzés lesz ám,amikor felépíti a barátod a karrierjét.

Szégyeld és ásd el magad.Céltudatlan buta kislány vagy akinek semmi életcélja nincsen csak szülni és ellenni a kis életében.

Sajnálom a barátodat,hogy egy ilyen nővel szóba állt.

Remélem kivág,és igen a karrierje fontosabb neki mint te,miért te fogod eltartani vagy hogy érzed?

Tudod valakinek vannak CÉLjai is,ami neked nincsen,nézzél magadba és tűzzél ki,mert így majd kifogsz egy lúzert aki mindig a hátsódba lesz és majd kapja a kis 80 nettóját amiből majd élhettek,hajrá.

Tudod te mennyi egy gyerek fenntartása?

Számold ki,elmondom neked egy 100-as legalább

a karrierépítés nagyon sokat kivesz,rengeteget,betanulás,odafigyelés,nyelvhasználat,teperés.

Ezek neki nagy lehetőségek Erasmus ilyesmi,de látom neked elképzelésed sincs.

2014. szept. 5. 16:20
 37/52 anonim válasza:
kerdezo mar nem is nagyon mer irni :'D nade hadd szoljak en is: Kerdezo: olyan g*ecibuta lany vagy, nem no, egy histisz kislany akit ugy kidobnek h a laba de erje a foldet. nagyon hulye vagy... buta...
2014. szept. 9. 11:45
 38/52 A kérdező kommentje:
Szakított velem...Azt mondta, fél évig várt, többé nem tudja elviselni így a kapcsolatunkat. Szerintem akkor nem is szeretett igazán, ha ilyen könnyen feladta...
2014. szept. 10. 23:22
 39/52 anonim ***** válasza:
szerintem se. a suni nem pókhálósodott be a fél év alatt?
2014. szept. 10. 23:44
 40/52 anonim ***** válasza:

Megérdemelted,úgy kell neked.

Mondtam én,hogy baj lesz.Tessék most edd meg amit főztél,legalább nyugta lesz és tudja építeni magát.

2014. szept. 10. 23:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!