Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném, ha a barátom döntene, ezért megvonom a szexet, szerintetek ez mennyire jó ötlet?
Ez közönséges zsarolás, ami semmiképpen nem jó.
Az meg, hogy előbb egzisztenciát akar, és aztán családot, ez éppen a felelősségteljességre, komolyságra utal.
Gyerekről meg nem kell lemaradni: manapság már 30 felett is sokan szülnek, gond nélkül.
És nem akarlak megbántani, de valamit még meg kell írnom:
Persze, ha Te nem érted, hogy egy családhoz egzisztenciális háttér is kell, akkor kérdés, hogy érett vagy-e a gyerekvállalásra. Sajnálom, de ez az igazság...
Kedves Kérdező!
1. Nem vagy Nő, csak valamiféle hisztis véglény ami fondorlatos módon hozzánőtt egy jobb sorsra érdemes p.nához.
2. Aki eszközt lát a szexben az nem érdemli meg hogy emberszámba vegyék!
3. A barátod helyében kirúgnálak hogy a lábad sem érné a földet, aztán évek múltán kapnál pár képet a családomról amit egy Nővel alapítottam!
4. A biológiai órád majd csak azután kezd el ketyegni, ha felnőttél, és abból amit írtál az látszik hogy ez még messze van.
5. A barátod egy hónapon belül dobni fog/megcsal, és neked nem lesz erkölcsi alapod akár csak egy szót is szólni érte!
Nekem belöknél egy ilyet már csomagolhatnál is.
Tudod kiengedné meg,hogy zsarold.
De azért majd a Bömösbe Luji Vujtonnal beülni a kis punciddal jó érzés lesz ám,amikor felépíti a barátod a karrierjét.
Szégyeld és ásd el magad.Céltudatlan buta kislány vagy akinek semmi életcélja nincsen csak szülni és ellenni a kis életében.
Sajnálom a barátodat,hogy egy ilyen nővel szóba állt.
Remélem kivág,és igen a karrierje fontosabb neki mint te,miért te fogod eltartani vagy hogy érzed?
Tudod valakinek vannak CÉLjai is,ami neked nincsen,nézzél magadba és tűzzél ki,mert így majd kifogsz egy lúzert aki mindig a hátsódba lesz és majd kapja a kis 80 nettóját amiből majd élhettek,hajrá.
Tudod te mennyi egy gyerek fenntartása?
Számold ki,elmondom neked egy 100-as legalább
a karrierépítés nagyon sokat kivesz,rengeteget,betanulás,odafigyelés,nyelvhasználat,teperés.
Ezek neki nagy lehetőségek Erasmus ilyesmi,de látom neked elképzelésed sincs.
Megérdemelted,úgy kell neked.
Mondtam én,hogy baj lesz.Tessék most edd meg amit főztél,legalább nyugta lesz és tudja építeni magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!