Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális a párom részéről, hogy én hetekig "könyörögtem", hogy kapjak virágot, akár a réti virágok is jól estek volna, de aztán nem kaptam, aztán a mamájával akivel együtt éltünk neki adott csak úgy?
Figyelt kérdés
Megjegyezném nem könyörögtem. Kezdetben célozgattam, hogy jól esne nőnapra, aztán névnapomra. Mind elmúlt, és semmit nem kaptam. A mamájának csak úgy mert rosszul volt szedett...4 hónapja ismertem akkor..szinte minden nap együtt voltunk..én 24/L, 34/F engem nagyon megbántott ezzel, és lesz*arva érzem magam mellette. Jól érzem?2021. jan. 23. 22:57
1/6 Savlekotő válasza:
34 24 Mit akarsz tőle mikor látványosan az anyja a nő számára,és leszarva érzed magad mellette, könyörögnöd kell h legalább nő napon nőnek érezd magad mellette,téged max ez töltöget,mert anyukával azt nem tudja,gondolom vele is él lakik, az ilyen a naiv kislányokat tudja csak befűzni.
2/6 anonim válasza:
jól ám.nem szeret és nem vagy neki fontos..de minek vagy ilyennel? csak luknak használ.
3/6 anonim válasza:
Normális, mert nem vagy nála az első helyen.
4/6 anonim válasza:
Sok férfinak feleslegesen célozgatsz. Mondd meg, hogy figyelj drágám, mamádnak vettél virágot, nekem is vegyél legközelebb ha lesz valamilyen alkalom pl nőnap, de csak úgy is jól esne havi rendszerességgel.
Oké, vannak akik értenek a célozgatásból, de ők már valszeg le lettek teremtve ilyenek miatt az exek által :D
5/6 anonim válasza:
A mama foga kivehető. Ezzel nem tudsz versenyezni. A cucializmusba tudták, hogy, hogyan kell vákumolni.
6/6 anonim válasza:
Nem fűznèk ehhez a pasashoz semmi remènyt. Ennyi èvesen ilyen gyökérnek lenni...
De azt azért még elmondanàm neki, hogy vágyom arra én is, hogy virágot kapjak, na persze nem kell ezt komolyan vennie, csak akkor, ha velem akar maradni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!